Galatasaray ile Beşiktaş arasında yeni transfer savaşı! Mert Günok paylaşılamıyor

Transfer döneminin başından bu yana Gedson Fernandes, Rosier ve Ghezzal gibi isimler için karşı karşıya gelen Galatasaray ile Beşiktaş arasında bu kez de Mert Günok savaşı çıktı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2021, 15:36 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 16:02
Galatasaray ile Beşiktaş arasında yeni transfer savaşı! Mert Günok paylaşılamıyor

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon ve bu sezon transfer döneminde sık sık karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Galatasaray yeni bir savaşa başladı. Rosier ve Ghezzal konusunda büyük bir rekabet yaşayan, ayrıca Gedson Fernandes için de mücadele veren ezeli rakipler bu kez Mert Günok için masada.



Beşiktaş'ın bir süredir ısrarla istediği milli kaleci için Galatasaray da bugün resmen masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar, Başkan Burak Elmas aracılığıyla Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a resmi teklifini iletti.



Alınan bilgilere göre Başakşehir'in fiyatını 2 milyon Euro olarak belirlediği Mert Günok için Galatasaray 1.2 milyon Euro'luk teklif yaptı. Beşiktaş'ın teklifinin ise 1 milyon Euro olduğu belirtiliyor.



Muslera'nın sezona çok kötü başlaması ve Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralanması sonrası kalede sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın Mert Günok transferinde ısrarcı olduğu ifade ediliyor.



Ezeli rakipler arasında transfer savaşından hangi takımın galip ayrılacağı merakla bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN