Galatasaray'a Luiz Araujo’dan kötü haber

Olimpiu Morutan transferinde beklemeye geçen Galatasaray Lille forması giyen Luiz Araujo için düğmeye basmıştı. Lille ile pazarlıklarda belirli bir noktaya gelen Galatasaray’a Fransa'dan kötü haber geldi.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2021, 11:56 Güncelleme 06 Ağustos 2021, 11:56
Galatasaray’a Luiz Araujo’dan kötü haber

İÇİNDEKİLER

Olimpiu Morutan'ın transferinde ekonomik koşullar nedeniyle frene basan Galatasaray rotasını Fransa'ya çevirmişti. Sarı-Kırmızılılar, Lille formasını giyen Luiz Araujo için düğmeye basmıştı.


ATALANTA UNITED BREZİLYALI İLE ANLAŞTI
Fransız kulübü ile pazarlıklarda belirli bir noktaya gelen Galatasaray'a kötü haber geldi. ABD MLS Ligi takımlarından Atalanta United, Brezilyalı yıldızla her konuda anlaşma sağladı.


Luiz Araujo'nun gün içinde sağlık kontrolünden geçmek için ABD'ye gideceği ve ardından 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Atalanta United'ın bu transfer için Lille'e 6 milyon Euro ödemesi bekleniyor.


Bu gelişme Galatasaray'da şok etkisi yaratırken, yönetim hemen alternatif isimlere yoğunlaşmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim hücumun sağ kanadına sol ayaklı ve oyun kurucu özellikleri olan bir futbolcu transferi istiyor.


Sarı-Kırmızılılar'ın sağ açık transferiyle ilgili tüm gelişmeler yine takvim.com.tr'de olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN