Transferde takvim.com.tr ne dediyse o! İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki

Sezon planlamasına devam eden Fenerbahçe'de bugün Caner Erkin'in kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Sarı Lacivertliler yeni sol bekini de buldu. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Çağtay Kurukalıp ile anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki Çağtay, bugün instagram hesabından Kasımpaşa'ya veda ettiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2021, 06:59 Güncelleme 05 Ağustos 2021, 06:59
Transferde takvim.com.tr ne dediyse o! İşte Fenerbahçe’nin yeni sol beki

İÇİNDEKİLER

Sezon planlamasına devam eden Fenerbahçe'de bugün Caner Erkin'in kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Sarı Lacivertliler yeni sol bekini de buldu. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Çağtay Kurukalıp ile anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki Çağtay, bugün instagram hesabından Kasımpaşa'ya veda ettiğini açıkladı.

Vitor Pereira'nın transfer listesine göre hareket eden Fenerbahçe Portekizli hocanın da listesinde bulunan genç sol bek bu hafta takıma katılacak.

KASIMPAŞA ALT YAPISINDA YETİŞTİ
19 yaşındaki Çağtay Kasımpaşa alt yapısında yetiştikten sonra ilk resmi müsabakasını 19 Aralık 2018 tarihinde Menemenspor ile yapılan Türkiye Kupası maçı ile oynadı. Lacivert-Beyazlı formayı toplamda 7 kez giyen Çağtay, 1 de asist yaptı.

GALATASARAY'IN ELİNDEN KAPTI
Sezon içerisinde Galatasaray'ın da talip olduğu genç sol bek ile görüşmeler sağlanmıştı. Ancak Emre Belözoğlu, Çağtay ile özel olarak da görüşerek ederek Fenerbahçe'ye gelmesine ikna ederek Sarı-Kırmızılıların elinden kaptı