Galatasaray'da büyük kriz! Mustafa Cengiz ve eski ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ihraç edilebilir

Galatasaray'ın yeni yönetimi tüzük kuralı ihlal edildiği gerekçesiyle bir önceki yönetimden 7 kişiyi kulüpten ihraç edilmesi için disipline sevk etti. Eski Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi, tüzüğün 109. maddesi gereği seçimi iptal ettikleri gerekçesiyle ihraç talebiyle karşı karşıya kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2021 Güncelleme 04 Ağustos 2021, 06:59
Galatasaray’da büyük kriz! Mustafa Cengiz ve eski ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ihraç edilebilir

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni yönetimi tüzük kuralı ihlal edildiği gerekçesiyle bir önceki yönetimden 7 kişiyi kulüpten ihraç edilmesi için disipline sevk etti. Eski Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi, tüzüğün 109. maddesi gereği seçimi iptal ettikleri gerekçesiyle ihraç talebiyle karşı karşıya kaldı. Tüzük kurallarını uygulamakla yükümlü olan yeni yönetimin disiplin sevki sonrası bu 7 isim için disiplin kurulu savunma istedi. Kurul savunmaları tatmin edici bulmaz ve yeni yönetimin kararını onaylarsa, konu ilk yapılacak genel kurula taşınacak. Burada 7 yöneticinin kulüpten ihracı oylanacak.

OYLAMA AÇIK YAPILACAK
İhraç konusu genel kurula taşınırsa açık olarak oylama yapılacak. Üyeler ellerini kaldırıp 7 ismin ihraç olup olmayacağına karar verecek.