Galatasaray, Malili yıldızın transferi için resmen masada: Aliou Dieng harekatı

Teknik direktör Fatin Terim’in genç ve dinamik bir orta alan kurmak istemesi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da rota yeniden Mısır’a döndü... Sarı- Kırmızılılar, Mostafa Mohamed’in transferi sırasında scout ekibinin ağına takılan Aliou Dieng için resmen masaya oturdu. Yönetim, 23 yaşındaki Malili yıldız için Mısır kulübü El Ahly’yle temasa geçti ve 4 milyon Euro’luk teklifte bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2021 Güncelleme 04 Ağustos 2021, 06:59
Galatasaray, Malili yıldızın transferi için resmen masada: Aliou Dieng harekatı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Fatin Terim'in genç ve dinamik bir orta alan kurmak istemesi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da rota yeniden Mısır'a döndü...

Sarı- Kırmızılılar, Mostafa Mohamed'in transferi sırasında scout ekibinin ağına takılan Aliou Dieng için resmen masaya oturdu.

Yönetim, 23 yaşındaki Malili yıldız için Mısır kulübü El Ahly'yle temasa geçti ve 4 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

BİRÇOK KULÜBÜN LİSTESİNDE
Mısır basınına da yansıyan bilgilere göre El Ahly, birçok kulübün transfer listesinde yer alan Dieng'in fiyatını 8 milyon Euro olarak belirledi.

Galatasaray'ın Fatih Terim'in ısrarla istediği genç futbolcu için pazarlıklarını sürdüreceği öğrenildi. Mısır basınına göre bu transfer 6 milyon Euro'ya bitecek durumda.

ARTIK MISIR'DAN ÇIKMAK İSTİYOR
Orta alanda yüksek fizik gücü ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle fark yaratan Aliou Dieng'in kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Artık Mısır dışına çıkmak isteyen ve kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı alan Malili futbolcunun Galatasaray'ın teklifine çok sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.