Galatasaray'a Gedson Fernandes’den kötü haber! Benfica yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi listesine aldı

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye elenen Galatasaray'a Portekiz’den kötü haber geldi. Gedson Fernandes, Benfica’nın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA’ya verdiği listede yer aldı.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2021, 15:53 Güncelleme 31 Temmuz 2021, 15:53
Galatasaray’a Gedson Fernandes’den kötü haber! Benfica yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi listesine aldı

İÇİNDEKİLER

Transferde atağa kalkan ve üst üste bombalar patlatan Galatasaray'a Portekiz'den kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılıların transfer etmek istediği Portekizli yıldız için kulübü Benfica'dan önemli bir hamle yaptı. Bu hamle sonrası Cimbom'un transferde ümidi kırıldı.

Gedson Fernandes, Benfica'nın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA'ya verdiği listede yer aldı.


BENFICA'NIN BIRAKMAYA NİYETİ YOK
Portekiz temsilcisinin bu hareketi, "Benfica'nın Gedson'u şimdilik bırakmaya niyeti yok" olarak yorumlandı. Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim özellikle Gedson Fernandes'in takıma kazandırılmasını istiyordu.


LİSTEYE GİRİNCE TÜM PLANLAR ALT ÜST OLDU
Hatta geçici olarak Benfica'da başkanlık koltuğuna oturan eski öğrencisi Rui Costa ile sürekli iletişime geçiyor ve Gedson'un durumunu soruyordu. Benfica'nın yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazması tüm planları da alt üst etti.

Geçen sezon Galatasaray'da ortaya koyduğu futbolla Fatih Terim'in beğenisini kazanan Gedson Fernandes'in kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki merkez orta sahanın güncel piyasa değeri 12.5 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN