Fenerbahçe Fürth canlı izle! 31 Temmuz hazırlık maçı FB Greuther Fürth maçı canlı izleme yolları!

Fenerbahçe Greuther Fürt maçı canlı izle! FB Greuther Fürt maçı canlı izleme ekranı sarı lacivertli taraftarların merak ettiği konulardan birisi oldu. Fenerbahçe'nin bu sezonki 5. hazırlık maçı Alman ekibi Greuther Fürt olacak. Fenerbahçe Greuther Fürt maçı canlı yayın arama motorlarında sorgulanıyor. Maçın canlı izleme ekranına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. İşte; Fenerbahçe Greuther Fürt canlı izleme sayfası! Sarı lacivertli ekip son hazırlık maçında Hollanda ekibi Zwolle ile 2-2 berabere kalmıştı.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2021, 18:56 Güncelleme 31 Temmuz 2021, 18:56
Fenerbahçe Fürth canlı izle! 31 Temmuz hazırlık maçı FB Greuther Fürth maçı canlı izleme yolları!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Greuther Fürt maçı canlı izle! FB Greuther Fürth maçı canlı yayın futbol severler tarafından sorgulanıyor. Sarı lacivertli taraftarlar, takımlarının hazırlık maçını izlemek istiyor. Fenerbahçe bu sezonki 5. hazırlık maçında Alman ekibi Greuther Fürth ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadele şifresiz canlı yayınlanacak. İşte; Fenerbahçe Greuther Fürt maçı canlı izleme ekranı!

FENERBAHÇE GREUTHER FÜRT MAÇI CANLI İZLE!

Fenerbahçe, kamp dönemindeki 5. hazırlık maçını bugün Alman ekibi Greuther Fürth ile oynayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadele, taraftara açık olacak ve TRT Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Fenerbahçe hazırlık maçını canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE GREUTHER FÜRT MAÇI CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Sarı-lacivertliler bu sttata çarşamba günü önce Hollanda ekibi PEC Zwolle ile karşılaşmış, 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılmıştı.

Kanarya G.Birliği (4-0), Kasımpaşa (4-1) ve Csikszereda (2-0) maçlarını ise kazanmıştı.

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yüzde 50 kapasite ile oynanacak olan maçın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın bilet fiyatı 80 TL olarak belirlendi. Bilet alımı ve stadyuma giriş sırasında HES kodu kontrolü yapılacağı duyuruldu.

MIHA ZAJC GÖZE GİRDİ!

Fenerbahçe'nin Empoli'den bonservisi ile kadrosuna kattığı Miha Zajc, sergilediği performans ile kafaları karıştırdı. Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediği ve İtalya'dan talipleri olan Zajc'ın performansı sonrası kalmasına karar verilebilir.