Trabzonspor'un Dorukhan Toköz transferinde Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür detayı!

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak üst üste nokta transferler yapan Trabzonspor yerli oyunculara ödenecek yıllık maaş tutarında limite uydu. Fırtına kaptan Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür'ün yıllık ücretini 9 milyon TL'ye çıkarmış ve yerli oyuncular için bu rakamı üst limit olarak belirlemişti.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2021, 12:47 Güncelleme 30 Temmuz 2021, 12:47
Trabzonspor’un Dorukhan Toköz transferinde Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür detayı!

İÇİNDEKİLER

Yerli oyunculara ödenecek yıllık maaş tutarında takımın yıldızları Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ün aldığı yıllık ücret olan 9 milyon TL'yi tavan fiyat olarak belirleyen Trabzonspor, son olarak kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz'ün transferinde de bu limite uydu.

Trabzonspor yönetimi, altyapıdan yetişen ve takımın yıldızlarından olan kaptan Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür'ün yıllık ücretini 9 milyon TL'ye çıkarmış ve yerli oyuncular için bu rakamı üst limit olarak belirlemişti.

9 MİLYON TL'YE ANLAŞTI
Bonservisi elinde olan Dorukhan Toköz ile yapılan transfer görüşmelerinde 9 milyon TL'lik ücreti yıldız oyuncuya tavan fiyat olarak belirten Bordo-Mavili yönetim, 26 yaşındaki orta saha ile yıllık garanti ücret için 9 milyon TL'le anlaştı.


7 MİLYON TL İMZA PARASI
Trabzonspor yönetimi, bonservisi elinde olan ve birçok önemli takımdan transfer teklifi alan Dorukhan Toköz'e bonservisi elinde olduğu için senelik 7 milyon TL de imza parası ödeyecek.

Trabzonspor'un bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz'ün güncel piyasa değeri 4 milyon 700 bin TL olarak gözüküyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN