Fenerbahçe'ye Zajc piyangosu! Serie A ekibi devrede

Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen ve satış listesinde bulunan Miha Zajc'a Genoa'nın ardından Serie A ekibi Sampdoria da talip oldu. İtalyan ekibin Sloven ismin bonservisini almak istediği öğrenildi.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2021, 15:02 Güncelleme 30 Temmuz 2021, 15:02
Fenerbahçe’ye Zajc piyangosu! Serie A ekibi devrede

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu, İtalya Serie A takımlarının dikkatini çekmeyi sürdürüyor. Genoa'dan sonra Sampdoria'nın da yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi.

Vitor Pereira göreve geldikten sonra performansında büyük artış olan Zajc, Sampdoria'nın dikkatini çekmeyi başardı. Sampdoria teknik direktörü Roberto D'Aversa oyuncunun performansını çok beğeniyor. Zajc için Fenerbahçe'ye teklif yapmayı düşünüyorlar.

27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu geçen sezon Genoa'da kiralık olarak forma giymişti. Genoa da Sloven yıldız için bekleyişini sürdürüyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin tecrübeli oyuncu ile ilgili vereceği karar merak ediliyor.

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Miha Zajc'ın Sarı-Lacivertlilerle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Kanarya, tecrübeli oyuncuyu 2019 yılında Empoli'den 3.5 milyon Euro'ya transfer etmişti. 24 kez Sloven Milli Takımı'nın formasını giyen Zajc'ın 5 de golü bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN