Beşiktaş'ta Akpom gelişmesi! Kendisi tamam sıra kulübünde

Golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta, transferde önemli bir adım attı. Sergen Yalçın'ın listesinde bulunan İngiliz golcü ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübünü ikna çalışmasına başladı.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2021, 12:12 Güncelleme 30 Temmuz 2021, 12:13
Beşiktaş’ta Akpom gelişmesi! Kendisi tamam sıra kulübünde

İÇİNDEKİLER

Valentin Rosier'i İstanbul'a getirten Beşiktaş golcü transferinde de önemli bir adım attı. Siyah-Beyazlılar'ın listesinde birçok yıldız isim yer alıyor. Kara Kartal'ın listesinde yer alan İngiliz golcünün transferinde önemli bir aşamaya geldiği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar'ın İngiliz yıldızla prensipte anlaştığı bildirildi. Beşiktaş, Chuba Akpom ile maaş konusunda anlaşma sağladı. İngiliz kulübü Middlesbrough'a 2 milyon Euro teklif etti ancak Middlesbrough 3,5 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Kartal, İngiliz ekibini ikna attığı taktirde imzaların atılacağı öğrenildi. Görüşmelerin kısa zamanda Beşiktaş lehine olumlu sonuçlanması bekleniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın da İngiliz yıldızı kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.

Chuba Akpom'un kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. 25 yaşındaki yıldız golcünün güncel piyasa değeri 3.2 milyon Euro. Akpom, Brighton, Arsenal, Hull City, PAOK ve St.Truiden gibi takımların da formasını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN