Galatasaray'a İtalya'dan kötü haber! Brezilyalı Hernani İtalyan kulübü Genoa ile anlaştı

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldız oyuncu, Hernani İtalyan kulübü Genoa ile anlaşmaya vardı. Bilindiği gibi Parma Serie B’ye düştükten sonra Hernani takımda kalmak istemediğini açıklamıştı.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2021, 15:34 Güncelleme 29 Temmuz 2021, 15:34
Galatasaray’a İtalya’dan kötü haber! Brezilyalı Hernani İtalyan kulübü Genoa ile anlaştı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldız oyuncu, Genoa ile anlaşmaya vardı.

SAMBACI ELDEN KAÇTI
Sarı-Kırmızılılar, Portekizli yıldız Gedson Fernandes'in dışında Brezilyalı orta saha oyuncusuyla da ilgileniyordu. Ancak Sambacı yıldız elden kaçtı.

Son olarak Parma forması giyen Hernani bir başka İtalyan temsilcisi Genoa ile anlaştı. Bilindiği gibi Parma Serie B'ye düştükten sonra Hernani takımda kalmak istemediğini açıklamıştı. Ve beklenen oldu, yıldız oyuncu takımdan ayrıldı.

Galatasaray yeni sezon öncesi orta sahayı güçlendirmek için Hernani ile masaya oturmuş ancak finansal anlamda anlaşma sağlanamamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Hernani'nin transferi sonrasında listesindeki diğer isimlere yönelecek.

27 yaşındaki yıldız oyuncu 14 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Hernani'nin güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro… Tecrübeli oyuncu, Zenit, Saint Etienne, Athletico Paranense gibi takımların formasını da giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN