2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye voleybol puan durumu!

2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye voleybol puan durumu! Türkiye gruptan nasıl çıkar sorusuna olimpiyatları takip eden sporseverler yanıt arıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız B Grubu'nda mücadelesini sürdürüyor. Millilerimizin gruptan çıkma şansı ise devam ediyor. Peki; Türkiye voleybol puan durumu nasıl? Gerçekleşen son iki karşılaşmada Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın puan durumu netleşti. İlk karşılaşmasının Çin ile yapan Filenin Sultanları bu maçta 3-0 galip ayrılmıştı.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2021, 08:35 Güncelleme 30 Temmuz 2021, 08:35
2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye voleybol puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye voleybol puan durumu sporseverler tarafından sorgulanıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında kıran kırana bir mücadele veriyor. Millilerimizin gruptan nasıl çıkacağı da merak edilen konulardan birisi oluyor. A Millilerimiz gruptaki ilk maçında Çin'i mağlup etmişti. İkinci maçta ise İtalya'ya mağlup olmuştuk. İşte; Türkiye voleybol puan durumu!

TÜRKİYE VOLEYBOL PUAN DURUMU!

Gerçekleşen son iki karşılaşmada Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın puan durumu netleşti. İlk karşılaşmasının Çin ile yapan Filenin Sultanları bu maçta 3-0 galip ayrılmıştı.

Millilerimiz ikinci maçında ise İtalya'ya 3-1 mağlup olmuştu. Millilerimiz gruptaki son maçında ABD ile karşılaştı ve maçı 3-2 kaybederek 1 puan kazandı.

Güncel puan durumu şu şekilde:

1 İtalya: 9 puan

2 ABD: 8 puan

3 ROC: 5 puan

4: Türkiye: 4 puan

5 Çin: 1 puan

6: Arjantin: 0 puan