Galatasaray Hollandalı sol bekine kavuştu

Galatasaray'ın sol bek pozisyonu için anlaşma sağladığı Patrick van Aanholt İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolünden geçecek Hollandalı isim daha sonra 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2021, 13:18 Güncelleme 27 Temmuz 2021, 16:33
Galatasaray Hollandalı sol bekine kavuştu

İÇİNDEKİLER

Uzun süren sol bek arayışlarının ardından Patrick van Aanholt ile anlaşma sağlayan Galatasaray yeni yıldızına kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Kamuoyu Aytınlatma Platformu'na bildirilen Hollandalı yıldız TK 1952 sefer sayılı uçakla 15.50 sularında İstanbul'a indi.



Sağlık kontrolünden geçecek olan Van Aanholt ardından Türk Telekom Stadı'nı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezecek. 3 yıllık sözleşme imzalanacak olan 30 yaşındaki futbolcunun transferinin akşam saatlerinde resmen açıklanması bekleniyor.



Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Van Aanholt için bonservis bedeli ödenmeyecek. Yıllık 1.7 milyon Euro garanti ücret alacak olan yıldız futbolcunun imza parasının da bulunmadığı öğrenildi.



Euro 2020'ye son 16 turunda veda eden Hollanda'nın banko ismi olan tecrübeli yıldız 4 maçta da ilk 11'de forma giydi.



İngiliz kulübüyle yollarını ayıran Van Aanholt daha önce Chelsea, Leicester, Wigan ve Vitesse gibi takımlarda görev yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN