Fenerbahçe’den farklı prova

Kanarya, G.Birliği ile oynadığı hazırlık maçını farklı kazandı. Goller, Nazım, Ozan, Muhammed ve Zajc’tan geldi... Pereira maç sonrası, "Bizim için yararlı bir maç oldu. Oyuncularımın performansından memnunum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2021 Güncelleme 27 Temmuz 2021, 07:00
Fenerbahçe’den farklı prova

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Ankara'da oynadığı hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etti. Sarı- Lacivertliler karşılaşmaya Berke Özer, Lemos, Nazım Sangare, Caulker, Caner Erkin, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan, İrfan Can, Dirar ve Samatta 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 29. dakikasında Samatta sakatlanarak oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe'nin gollerini 49. dakikada Nazım Sangare, 59'da Ozan Tufan, 70'te Muhammed Gümüşkaya ve 79'da Miha Zajc kaydetti. Karşılaşmadan sonra Sarı-Lacivertliler'in yıldızı Zajc açıklamalarda bulundu. Slovenyalı futbolcu, "Zor maçtı. Şu anda hazırlık sürecinin ortasındayız. Bu yoğunluktan dolayı zaman zaman ayaklarımızda yorgunluk hissedebiliyoruz. Zor bir sahadaydı. Hava sıcaktı. İyi oynadık ve golleri bulduk. Takım olarak iyi çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kanarya'nın Teknik Direktörü Vitor Pereira ise maç sonrası, "Bizim için yararlı bir maç oldu. Oyuncularımın performansından memnunum" dedi.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN