GS PSV maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Galatasaray PSV maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray PSV maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı GS PSV şifresiz mi? Sarı kırmızılı futbol severler bu soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Hollanda'daki ilk maçta 5-1 mağlup olan Galatasaray, rövanş maçında İstanbul'da tur arayacak. Galatasaray PSV maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorularının cevapları da arama motorlarında sorgulanıyor.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2021, 18:08 Güncelleme 27 Temmuz 2021, 20:06
GS PSV maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Galatasaray PSV maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray PSV maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? GS PSV maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray zorlu rövanş maçında PSV'yi ağırlayacak. Hollanda'daki ilk maçı 5-1 kaybeden sarı kırmızılı ekip rövanşta mucizeyi kovalayacak. Galatasaray'ın rakibini elemesi için farklı galibiyete ihtiyacı bulunuyor. Peki; Galatasaray PSV maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte yanıtı!

GALATASARAY PSV MAÇI HANGİ KANALDA?

Rakibiyle rövanşı 28 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da oynayacak sarı-kırmızılılar, Kupa 1'e veda etmesi halinde yoluna Avrupa Ligi elemelerinde devam edecek.

Avrupa yolculuğunda ilk maçında Hollanda'da ummadığı bir sonuç alan Galatasaray, rövanş maçında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda PSV Eindhoven'i konuk edecek. Saat 20.00'de D-Smart'ta maç önü özel programıyla başlayacak futbol heyecanı 21.00'de maç ve sonrasında özel röportajlarla gece yarısına kadar sürecek. Aykut Aydın ve Melih Gümüşbıçak'ın anlatımda olacağı gecede Ömer Saraç özel röportajlar gerçekleştirecek.

Eski futbolcu Yalçın Ayhan maç önü ve sonu yorumlarıyla karşınızda olurken, PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Roger Schmidt'i yakından tanıyan, Hannover'ın eski teknik direktörü Kenan Koçak da analizleriyle programa renk katacak.

Futbolseverler, PSV Eindhoven maçının ardından Galatasaray'ın Avrupa kupalarında oynayacağı diğer tur maçlarını da D-Smart ve her yerde izlenebilmesi için D-Smart GO'dan takip edebilecek.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu rövanşında PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre; en ucuz bilet fiyatı 175 TL. En pahalı bilet ise 750 TL olarak belirlendi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Futbol takımımız Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu ikinci ayak maçında 28 Temmuz saat 21:00'da, PSV Eindhoven takımı ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 18 Temmuz Pazar günü itibarıyla passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyum'undaki Passolig gişeleri sadece maç günü açılacaktır.

2020 - 2021 sezonuna kombinesi olan taraftarlarımızın bedelsiz olarak maça katılımı için, 14 Temmuz saat 17:00'dan, 16 Temmuz saat 23:59'a kadar, passo.com.tr hesaplarındaki rezervasyonlarım sekmesinde TCKN ve HES kodunu girerek atama yapmaları gerekmektedir. Bu tarihlerde rezervasyonlarına, TCKN. ve Hes kodlarını koltuklarına atamadıkları takdirde, koltuk boşa çıkıp, satışa sunulacaktır.

18 Temmuz Pazar saat: 14:00'da 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 26 Temmuz Pazartesi saat 16:00'da sadece GS Logolu passolig kartlarına satış yapılacaktır.