İtalyan basınından müthiş bir iddia geldi! Fenerbahçe Dario Benedetto için teklifini yaptı

Yeni sezon öncesi bir forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe’nin Marsilya forması giyen Arjantinli golcü Dario Benedetto ile ilgilendiği belirtildi. İtalyan basınından Nicola Schira, Fenerbahçe’nin 31 yaşındaki forvet oyuncusu için Marsilya’ya teklif yaptığını yazdı. Benedetto’nun Marsilya’dan ayrılacağının öğrenilmesinin ardırdan Arjantinli oyuncuya teklif yapan kulüplerin Fenerbahçe ile Sao Paulo olduğu da ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2021 Güncelleme 25 Temmuz 2021, 06:58
İtalyan basınından müthiş bir iddia geldi! Fenerbahçe Dario Benedetto için teklifini yaptı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi bir forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Marsilya forması giyen Arjantinli golcü Dario Benedetto ile ilgilendiği belirtildi.

İtalyan basınından Nicola Schira, Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki forvet oyuncusu için Marsilya'ya teklif yaptığını yazdı.

Benedetto'nun Marsilya'dan ayrılacağının öğrenilmesinin ardırdan Arjantinli oyuncuya teklif yapan kulüplerin Fenerbahçe ile Sao Paulo olduğu da ifade edildi.

SAO PAULO FENER'E RAKİP OLAMAZ
Fenerbahçe'nin
Marsilya'ya bonuslarla birlikte 5 milyon Euro'ya yakın bir teklifinin olduğu da haberin içinde yer aldı.

Sarı-Lacivertli kulübün transferde avantajlı olduğu Sao Paulo'dan henüz bir fiyat teklifinin gelmediği gelse bile çok büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin teklifinin altında kalacağı bildirildi.

MARSİLYA 15 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ
31 yaşındaki Arjantinli golcü, 2019'da 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Boca Juniors'tan Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olmuştu.

Marsilya'daki ilk sezonu olan 2019-20'de Ligue 1'de çıktığı 26 maçta 11 gol atarken geçtiğimiz sezon ise 32 lig maçında 5 gol, 3 asistlik skor katkısı yapabilmişti.