Cicaldau Galatasaray için geliyor! Menajeri Giovani Becali açıkladı: Yüzde yüz...

Son dakika transfer haberleri... Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar, Universitatea Craiova formasını giyen Alexandru Cicaldau ile anlaşma sağladı. Oyuncunun menajeri Becalli, "Cicaldau yüzde yüz Galatasaray’da. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 18:23 Güncelleme 23 Temmuz 2021, 18:39
Cicaldau Galatasaray için geliyor! Menajeri Giovani Becali açıkladı: Yüzde yüz...

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar, Universitatea Craiova formasını giyen Alexandru Cicaldau ile anlaşma sağladı.

MENAJERİ KONUŞTU: YÜZDE YÜZ GALATASARAY'DA
Rumen orta saha oyuncusunun menajeri Giovani Becali, "Cicaldau yüzde yüz Galatasaray'da. Bu akşam takımının kampından ayrılıyor ve 5 yıllık sözleşme imzalayacak" ifadesini kullandı.

TRANSFERİN DETAYLARI
24 yaşındaki futbolcunun maaşının 1.1 milyon Euro olacağı öğrenildi. Galatasaray'ın Cicaldau'nun bonservisi için Universitatea Craiova'ya 6 milyon Euro ödeyeceği de belirlendi. Ayrıca sözleşmede bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi olacak.

Universitatea Craiova ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alexandru Cicaldau geçen sezon gösterdiği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. 8 numara ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen yıldız futbolcu geçen sezon 43 maçta 12 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Romanya Milli Takımı'nda 14 kez görev yapan genç yıldız sağ ayağını çok etkili bir şekilde kullanıyor.

Futbola Gheorghe Hagi'nin futbol akademisinde başlayan Cicaldau geleceğin önemli bir yıldızı olarak gösteriliyor. Transferin bitmesinde Hagi'nin çok etkili olduğu ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN