İtalyan basınından bomba Andreas Cornelius iddiası: Maaşına zam yaparsa Trabzonspor'a imza atacak

Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Çizme basını, Trabzonspor’un Danimarkalı golcü Andreas Cornelius için yaptığı maaş teklifini artırması durumunda transferin gerçekleşme olasılığının yükseleceğine vurgu yaptı.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2021, 15:18 Güncelleme 22 Temmuz 2021, 15:21
İtalyan basınından bomba Andreas Cornelius iddiası: Maaşına zam yaparsa Trabzonspor’a imza atacak

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir yandan Norveçli eski yıldızı Alexander Sörloth'tan haber bekleyen Karadeniz Fırtınası bir yandan da alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.



TRABZONSPOR'UN ANLAŞTIĞINI DUYURMUŞLARDI
İtalyan medyası Parma'nın 5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Cornelius'un Trabzonspor ile anlaştığını duyurmuştu… İtalyanlar, Viking ile ilgili başka bir iddiayı gündeme getirdi…



Çizme basını, Parma'nın ekonomik olarak zor durumda olduğunu ve Cornelius'u elden çıkartacağını belirtti. Ayrıca, Trabzonspor'un Danimarkalı golcü için yaptığı maaş teklifini artırması durumunda transferin gerçekleşme olasılığının yükseleceğine vurgu yaptı.


ALTERNATİF GOLCÜ ARAYIŞLARINA DA DEVAM EDELİM
Bordo-Mavililer, yıldız oyuncu ile henüz anlaşmadı ancak maaşına zam yapıldığı taktirde bütün engeller ortadan kalkacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yaptığı açıklamalarda, "Sörloth için kesinlikle bekleyelim. Ancak alternatif golcü arayışlarına da devam edelim" ifadelerini kullanıyor.



FENERBAHÇE DE YAKINDAN İLGİLENİYOR
Karadeniz Fırtınası'nda Andreas Cornelius transferinin akıbeti birkaç gün içinde netleşecek. Bilindiği gibi oyuncuyla Fenerbahçe de yakından ilgileniyor.



SÖZLEŞMESİ 2024 YILINDA SONA ERİYOR


Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Cornelius, 32 kez milli formayı giydi ve 6 gole imza attı. Parma ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN