Galatasaray'da fikir ayrılıkları! Terim veto etti bekler yetişmedi!

Son dakika spor haberleri... Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına hız vermişken Galatasaray yönetimi ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında fikir ayrılıkları yaşanıyor. Bek transferleri için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte transferler PSV maçına yetişmedi. Taraftarlar 'transferler nerede' diye sorarken takvim.com.tr transferlerin neden gerçekleşmediğini açıklıyor...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2021, 18:25 Güncelleme 22 Temmuz 2021, 18:40
Galatasaray’da fikir ayrılıkları! Terim veto etti bekler yetişmedi!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına hız vermişken Galatasaray yönetimi ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında fikir ayrılıkları yaşanıyor.

BEK ÖNERİLERİNE TERİMDEN BEKLENMEYEN CEVAP
Yönetici Işıtan Gün, İtalyan ekibi Udinese'nin sağ beki Larsen ve bonservisi elinde olan Makedon sol kanat oyuncusu Alioski ile anlaşma sağladı.
Galatasaray Yönetimi bu iki ismi teknik direktör Fatih Terim'e sundu. Ancak tecrübeli teknik adamdan ummadığı bir cevap aldı.

GEDSON VE GHEZZAL İSTEĞİ
Terim, "Larsen ve Alioski önemli oyuncular. Ancak Larsen'in yaşı fazla… Ve iki oyuncu da bir hayli maliyetli. Bu iki isme ayıracağımız parayı Gedson ve Ghezzal transferlerinde kullanmalıyız" ifadelerini kullandı.

PSV MAÇINA YETİŞMEDİ
Bu gelişme üzerine Galatasaray Yönetimi bekleme kararı aldı. Transferler bu nedenle PSV maçına yetişmedi. Sarı-Kırmızılılar, PSV Eindhoven karşısında alınan farklı yenilgi nedeniyle transferde acele etmeme kararı aldı.

Ancak Galatasaray taraftarı transferlerin bir an önce gerçekleşmesini istiyor.

Sarı-Kırmızılılar'da yönetim ve Terim şu anda fikir ayrılığı yaşıyor... 30 yaşındaki sağ bek Jens Stryger Larsen'in Udinese ile sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor. Güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ezgjan Alioski'nin ise bonservisi elinde…

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN