Altay'ın Serge Arnaud Aka ile anlaşmaya vardığı iddia edildi (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'ın dış transferde Fildişi Sahilli ön libero Serge Arnaud Aka ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2021 Güncelleme 19 Temmuz 2021, 07:00
Altay’ın Serge Arnaud Aka ile anlaşmaya vardığı iddia edildi Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'ın dış transferde Fildişi Sahilli ön libero Serge Arnaud Aka ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde.

RONALDO DA İNDİRİME GİTTİ!
Maaşında yüzde 50 indirime giderek Barcelona'yla sözleşme yenileyen Messi'den sonra, Juventuslu Ronaldo da benzer bir yola girdi. Portekizli yıldız maaşını 31 milyon Euro'dan 20 milyon Euro'ya düşürecek 2 sözleşme imzalayacak.

BAKESATAS ARI GİBİ!
Trabzon'un Yunan yıldızı Bakasetas, 3 günlük izinde çalışmalarına ara vermedi. İdmanlardan sonra bile çalışmalarına ara vermedi.

KARADENİZ FIRTINASI YILDIZINA KAVUŞTU
Trabzonspor 3. etap çalışmalarına dün start verdi. Bordo- Mavililer, 3 günlük aranın ardından çalışmalarına Riva'da başladı. Bordo-Mavililer'in yıldızlarından Marek Hamsik, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür de kampa katılan isimlerdi. 29 Temmuz'a kadar sürecek olan çalışmalarda 3 hazırlık maçı yapılacak. Ganalı yıldız Ekuban'ın ise halen kampa katılmadığı öğrenildi.

DJANiNY SAMEDO GERi DÖNDÜ!
Ümraniye ile oynanan hazırlık maçı öncesinde sakatlanan Trabzonsporlu Djaniny bugün başlayan 3. etap çalışmalarına katıldı. Tecrübeli golcünün bir hayli moralli olduğu gözlendi.

EKUBAN BELİRSİZLİĞİ
Trabzonspor'un Ganalı oyuncusu Ekuban'daki belirsizlik devam ediyor. İtalya ekibi Genoa'dan 2 milyon Euro seviyelerinde teklif alan Ganalı forvete kötü haber geldi. Caleb Ekuban cephesi ile görüşen Genoa ekibi 'Seni almamız için oyuncu satmamız gerekiyor' cevabını verdi.

SÖRLOTH İÇİN KRİTİK SAATLER
Fenerbahçe'nin 2 santrfor adayından birisi olan Alexander Sörloth için kritik saatler başladı. Fenerbahçe'nik menajeri ile anlaşma sağladığı iddia edilen Alexander Sörloth kulübü Leipzig'in kararını bekliyor. Norveçli golcünün takımda kalıp kalmayacağı bu hafta içinde kesinlik kazanacak.

MESUT'TAN BİR TANE DAHA!
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil'in balmumundan yapılmış heykeli Almanya'nın başkenti Berlin'den İstanbul'a getirildi. Yıldız futbolcu "Artık 2. Mesut da Türkiye'ye geldi. Gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

FENER'İN RAKİBİ K.PAŞA
Fenerbahçe 2. hazırlık maçını bugün Kasımpaşa ile yapacak. Can Bartu Tesisleri'nde oynanaçcak karşılaşma saat 19.00'da start alacak. Bu arada F.Bahçe, yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da yaptığı antrenmanla devam etti. Kondisyon çalışması ile başlayan idman çift kale ile sona erdi.

KOKOSKOV GiTTi GiDiYOR
Fenerbahçe Beko'nun coach'u Igor Kokoskov'un NBA kulübü Dallas ile yardımcı antrenörlük için anlaştağı iddia edildi. Kulüpten henüz bir açıklama gelmedi.

YOUTUBE'DE YENi REKOR
Fenerbahçe'de youtube kanalına üye olanların sayısı geçtiğimiz günlerde 2 milyonu geçmişti. Son rakamın 2 milyon 14 bin olduğu bildirildi.

YALÇIN'IN GÖZÜ ALEX TEIXEIRA'DA
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın transfer çalışmalarının değerlendirmesini yapmak için yönetime bir araya geldiği bildirildi. Sergen Yalçın'ın transferde önceliğin santrfora ve Alex Teixeira'ya verilmesini istedi. Yalçın, "Santrfor ve 10 numara benim önceliğim" ifadesini kullandı.

ÜMRANİYE'DE ÇİFTE MESAİ
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında denge ve kuvvet çalışmaları üzerinde duruldu. Akşam saatlerinhde yapılan idmanda ise toplu ve taktik çalışmalar ağırlıklıydı. Hazırlıklar bugün de devam edecek.

ÇAYKUR RİZE PHİRİ İLE 3 YILLIK İMZALADI
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Lebogang Phiri ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını bildirdi. Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Phiri için İstanbul'da imza töreni düzenlendiği, törene kulüp basın sözcüsü Selim Selimoğlu'nun katıldığı belirtildi.

BÜYÜK BRİTANYA GP'SİNDE ZAFER HAMİLTON'IN
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın Büyük Britanya Grand Prix'sini Mercedes takımından Lewis Hamilton kazandı. Verstappen, Hamilton'la girdiği temas sonrası aldığı darbe ile yarış dışı kaldı. Yarışta Charles Leclerc ikinci, Valtteri Bottas üçüncü oldu.

MİLWAUKEE BUCKS SERİYİ 3-2'YE GETİRDİ
NBA finalinde Phoenix'i 123-119 yenen Milwaukee, 2-0 geriye düştüğü seride 3-2 öne geçti. Antetokounmpo 32 sayı, 9 ribaunt, 6 asist, Khris Middleton 29 sayı, 7 ribaunt, 5 asist, Jrue Holiday 27 sayı, 4 ribaunt, 13 asistle oyunu domine ettiler.

AVRUPA KUPALARINDA RAKİPLER BELLİ OLUYOR
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 3. eleme turu kura çekimi yapılacak. Devler Ligi'nde turu geçmesi halinde G.Saray, Konferans Ligi'nde Trabzon ve tur atlaması durumunda Sivas'ın 3. eleme turundaki muhtemel rakipleri bugün belli olacak.

VİDA İÇİN BEŞİKTAŞ'A CİDDİ BİR TEKLİF GELMEDİ
Vida ile ilgilenen kulüplerin olduğu ancak Hırvat stoperinyüksek maaşı nedeniyle ciddi bir teklifin henüz ulaşmadığı öğrenildi. Vida'nın sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

FEGHOULI ORTAYA GEÇECEK!
G.Saray'ın
Feghouli gibi sağ kanatta görev yapan vatandaşı Rachid Ghezzal'i transfer etmesi durumunda Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Fatih Terim'in Feghouli'yi gelecek sezon orta sahada görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Cezayirli yıldız ayrıca sağ kanadın alternatifi olacak.

BAŞKAN ELMAS KONUŞACAK
Galatasaray
Kulübü Başkanı Burak Elmas, bugün basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilecek toplantının saat 17.00'de başlayacağı belirtildi.

GALATASARAY FALCAO'SUZ ÇALIŞTI
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar'da sakatlığı bulunan Radamel Falcao, idmanda yer almadı. Galatasaray, antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

GOMIS'TEN GHEZZAL'A SÜRPRİZ TELEFON
Galatasaraylı taraftarların ricası üzerine Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis, Rachid Ghezzal'ı telefonla aradı. Ghezzal'ı Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalışan Gomis, yaptığı telefon görüşmesi sonrası sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir paylaşım da yaptı.