Trabzonspor Norveçli yıldıza son teklifi yaptı: Birger Meling'de son raunt

Trabzonspor sol bek transferinde sona yaklaşıyor... Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yönetim kuruluna sunduğu ilk sol bek transfer listesinde yer alan Birger Meling için bugüne kadar yapılan görüşmelerde kulübü Nimes bir türlü ikna edilememişti. Oyuncu ikna edilirken kulübü ile orta yol bulunamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2021 Güncelleme 18 Temmuz 2021, 06:58
Trabzonspor Norveçli yıldıza son teklifi yaptı: Birger Meling’de son raunt

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sol bek transferinde sona yaklaşıyor...

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetim kuruluna sunduğu ilk sol bek transfer listesinde yer alan Birger Meling için bugüne kadar yapılan görüşmelerde kulübü Nimes bir türlü ikna edilememişti.

Oyuncu ikna edilirken kulübü ile orta yol bulunamadı.

AVCI ONUN ALINMASINI İSTİYOR


Bu nedenle daha önce iki kez transferi rafa kaldıran Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarı sonrası bir kez daha Norveçli yıldız Birger Meling için teklif yapma kararı daha aldı.

İTALYAN FRABOTTA DA LİSTEDE


Meling'in devreye girerek kulübünden ayrılması için bir görüşme yapması talep edildi. Norveçli yıldızdan gelecek haberi bekleyecek olan Fırtına, Juventuslu Gianluca Frobatta için de devrede.

GENOA DA ONUN İÇİN DEVREDE


Genç oyuncuyu kiralık olarak transfer etmek isteyen Bordo- Mavililer'in Genoa'nın bu transferde önemli mesafe kat etmiş olması nedeniyle girişimlerini menajer düzeyinde tuttuğu öğrenildi.

LİGUE 2'DE OYNAMAK İSTEMİYOR
Birger Meling'in kulübü Nimes, yeni sezonda Ligue 2'de forma giyecek. Bu yüzden takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.