Pedro Henrique artık Sivasspor’da (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor, Brezilyalı futbolcu Pedro Henrique'yi kadrosuna kattı. Orta saha mevkisinde görev yapan 31 yaşındaki sporcu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Yiğidolar'ın golcüsü Dimitrios Goutas ise dün sağlık kontrolünden geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2021 Güncelleme 18 Temmuz 2021, 06:58
Pedro Henrique artık Sivasspor’da Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor, Brezilyalı futbolcu Pedro Henrique'yi kadrosuna kattı. Orta saha mevkisinde görev yapan 31 yaşındaki sporcu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Yiğidolar'ın golcüsü Dimitrios Goutas ise dün sağlık kontrolünden geçti.

GÖZTEPE'DEN SAĞ KANADA TAKVİYE
Süper Lig temsilcisi Göztepe sezon başından bu yana görüşme halinde olduğu Brezilyalı oyuncu Lourency do Nascimento Rodrigues'i resmen kadrosuna dahil etti. Lourency sağ kanatta görev yapıyor.

DİABATE İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ!
Trabzon geçen sezon Göztepe'ye kiraladığı Diabate'yi elden çıkarmak için gün sayıyor. Giresun ve Göztepe en güçlü adaylar.

YILDIZLAR İÇİN KAMP ZAMANI
Trabzonspor'un yeni transferlerinden Marek Hamsik ile milli takım kamplarına giden Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür, bugün kampa dahil olacak. 3 oyuncunun da gelir gelmez takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

PSİKOLOJİK OLARAK HAZIRIM GÖREV BEKLİYORUM
Trabzon'da
Uğurcan Çakır için bugüne kadar gelen teklifler yönetimin karşılayamadı. Bu nedenle menajerinin 15 milyon Euro seviyelerinde bir teklif getirmek için kulüp arayışının devam ettiği öğrenilirken, milli takım kampına katılacak olan Uğurcan Çakır ise psikolojik olarak oldukça iyi durumda. Başarılı kaleci, "Psikolojik olarak hazırım, takımım için gereken neyse yaparım" dedi.

ORGİLL MANİSA'DA
TFF 1. Lig ekibi Manisa, Jamaikalı forvet oyuncusu Dever Orgill'i transfer etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

OLİVİER GİROUD ARTIK MİLAN'DA
İtalya Ligi ekiplerinden Milan, Fransız golcü Olivier Giroud'yu kadrosuna kattığını açıkladı. 34 yaşındaki Fransız golcü İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den transfer edildi. Giroud 9 numaralı formayı giyecek.

CENK TOSUN'U İSTEMİYORLAR!
Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Cenk Tosun, şanssız bir sakatlık geçirmişti. Everton'ın yeni hocası Rafael Benitez'in yeni sezonda milli forveti kadroda düşünmediği belirtildi. Yıldız oyuncunun, uygun bir bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılmasına izin verileceği ifade edildi.

YENİ GENEL MÜDÜR KAZANCI
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Ceyhun Kazancı getirildi. Açıklama resmi internet sitesinden yapıldı.

KARTAL ÇOK SIKI ÇALIŞIYOR
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda denge, kuvvet ve kondisyon çalışmaları üzerinde duruldu. Çalışmalar bugün devam edecek.

SAVAŞMAYANA FORMA YOK
F.Bahçe'de Pereira ile birlikte yeni bir dönem başladı. Top kaybı yaşandığında topa yeniden sahip olabilmek için hemen pres isteyen, ikili mücadelenin kaybedilmesine tahammülü olmayan Pereira'nın siteminde mücadele etmeyene forma yok. Futbolcuların bunun farkında olması rekabeti artırıyor.

KAVURUCU SICAK DURDURAMADI!
Topuk Yaylası kampını tamamladıkrtan sonra çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe dün kavurucu sıcağa rağmen yüksek tempolu bir idman yaptı. 1.5 saat süren çalışmada futbolcular kondisyon çalışmalarını tamamladıktan sonra toplu çalışmaya geçtiler. Sakat oyuncunun bulunmadığı Fenerbahçe, tam kadro olarak idmanı gerçekleştirdi. Hazırlıklar bugün de çift idmanla devam edecek.

SLOVENYA KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU
Fenerbahçe'nin
22-30 Temmuz tarihlmeri arasında Slovenya'da gerçekleştireceği kampın programı belli oldu. Sarı-Lacivertliler burada ilk hazırlık maçını 24 Temmuz'da Udinese ile yapacak. 27 Temmuz'da Tabor Sezana, 30 Temmuz'da ise Al Hilal maçları var.

KAYSERİ'DEN ALİBEC KARARI
Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, Rumen futbolcu Denis Alibec'i Romanya'nın Cluj takımına kiraladı. 30 yaşındaki Alibec, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 15 maçta 2 gol atmıştı.

ÖZGE YAVAŞ BEŞİKTAŞ'TA
Beşiktaş
HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncu Özge Yavaş'ı kadrosuna kattı. Yavaş, geçtiğimiz sezon Hatay'da 15 maçta 10,5 sayı, 7,4 asist ve 3,2 ribaunt ortalaması ile oynamıştı.

İLK CEP VERSTAPPEN'İN
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sine Red Bull takımından Hollandalı Max Verstappen, ilk sırada başlayacak. Yarış bugün 17.00'de başlayacak.

KOCAELİ'YE TAŞ GİBİ TAKVİYE
TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, biten sözleşmesinin ardından Giresunspor'dan ayrılan Mehmet Taş ile anlaştı. 30 yaşındaki Mehmet Taş ön libero mevkinde forma giyiyor.

TEKLİF GELİRSE DIAGNE SATILACAK
Galatasaray
cephesinde, Diagne'nin kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Cimbom, yıldız futbolcuya iyi bir teklif gelmesi halinde satışına onay verecek. Falcao'nun satış ihtimalinin her geçen gün azalması yönetimi Diagne konusunda daha kolay karar vermesini sağlıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, şu anda iyi bir teklifin gelmesi durumunda Diagne'nin satıyına sıcak bakıyor.

FEGHOULI'DEN MİLLİ KARAR!
Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli milli takımdaki geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Feghouli, "Afrika Uluslar Kupası'nı kazanana kadar ve Cezayir Milli Takım formasına 3. yıldızı takana kadar bu formayı bırakmayacağım" dedi. Feghouli, Cezayir formasıyla sahaya çıktığı 68 maçta 16 gole imza atmıştı.

GALATASARAY TAKTİK ÇALIŞTI
Yeni sezon hazırlıkları ile birlikte PSV Eindhoven maçına da hazırlanan Galatasaray dün taktik ağırlıkrlı bir idman gerçekleştirdi. Fatih terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü. Taktik çalışmanın ardından şut çalışması da gerçekleştirildi. Galatasaray, hazırlıklarına bugün de devam edecek.

GEDSON İÇİN ENGEL KALMADI
Portekiz'den gelen haberler Galatasaray'ı mutlu etti. Benfica Joao Mario'dan sonra Torino'dan Soualiho Meite'yi de transfer etti. Meite'nin Gedson Fernandes ile aynı pozisyonda yer alması Sarı-Kırmızılı yöneticileri umutlandırdı. Berfica'nın gerçekleştirdiği bu transferlerden sonra Gedson Fernandes'in önümüzdeki günlerde Portekiz kulübünden ayrılıp Galatasaray'ın yolunu tutabileceiği ifade ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim, Gedson'un takımda kesinlikle tutulmasını Galatasaray yönetiminden talep etmişti.

SPALETTİ, MARİO RUİ'Yİ ELEŞTİRDİ!
Napoli Teknik Direktörü Spaletti, Galatasaray'ın gündemine gelen Portekizli sol bek Mario Rui için "Hücumda kaliteli, ayağı iyi. Ama savunma yapmaya zorlandığında zayıf kalıyor" açıklamasını yaptı.