Fenerbahçe - Csikszereda MAÇ SONUCU | Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçı özet izle!

2021-2022 Süper Lig sezonu öncesinde Fenerbahçe hazırlık maçlarına başlıyor. Sarı-Lacivertliler, ilk provasını Csikszereda takımı ile yaptı. Süper Lig yeni sezon öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, bu kapsamda Csikszereda bugün saat 17:00'de karşı karşıya geldi. Spor gündemini takip eden kişiler maç hakkında bilgileri araştırmaya başladı. Sarı Lacivert ekibin hazırlık maç sonrası taraftarlar maçın sonucunu merak ediyor. İşte Fenerbahçe Csikszereda ile ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz...

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2021, 18:51 Güncelleme 15 Temmuz 2021, 19:01
Fenerbahçe - Csikszereda MAÇ SONUCU |  Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçı özet izle!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı canlı izle linki aratılıyor. Heyecanla beklenen hazırlık maçı öncesi Fenerbahçe Csikszereda hazırlık maçı canlı izle ile ilgili araştırmalar artış gösterdi. İşte Fenerbahçe Csikszereda canlı yayın linki ve diğer detaylar… Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sarı Lacivertliler ilk hazırlık maçını Romanya 2. Lig takımlarından Csikszereda ile yaptı. Peki; Fenerbahçe - Csikszereda maç sonucu ne oldu? İşte detaylar!

FENERBAHÇE- CSİKSZEREDA MAÇ SONUCU!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçına çıktı.

Romanya 2. Lig takımlarından Csikszereda'yı ağırlayan sarı-lacivertliler, her iki yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan golleri 26'da Sinan Gümüş ile 67'de Serdar Aziz kaydetti.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Topuk Yaylası'nda Fenerbahçe, Romanya 2. Lig takımlarından Csikszereda ile karşılaşacak. Saat 17.00'da başlayacak mücadelenin canlı yayını yok.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında ise 19 Temmuz Pazartesi günü ise Samandıra'da Kasımpaşa ile karşılaşacak ve sonrasında ise yurt dışında bir turnuvada yer alacak...

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Berke Lemos - Sadık - Caulker - Sangare - Sosa - Mert Hakan - Ferdi - Sinan - Ademi - Thiam

Hakem: Abdullah Buğra Taşkınsoy

Tarih: 15 Temmuz 2021 Perşembe
Saat: 17.00

Resmi açıklama şöyle;

Fenerbahçe Spor Kulübü, gücünü her zaman taraftarından alan, Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.

Günümüzün pandemi şartları çerçevesinde, yaklaşık bir buçuk senedir süren ayrılığımız ne yazık ki lig başlayana kadar devam edecektir.

Bu çerçevede, bugün Futbol Takımımızın Topuk Yaylası Tesislerinde yapacağı hazırlık maçında, kurallar çerçevesinde ve elimizde olmayan sebepler dolayısıyla taraftarlarımızın yer alamayacağını açıklamak zorundayız.

Çok yakın zamanda karşılıklı sarı-lacivert tezahüratları yapacağımız günlerde buluşmak dileğiyle…