Galatasaray Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı transfer etmek istiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılılar için son transfer iddiası ise İtalya'dan geldi. Fatih Terim'le yola devam eden Aslan, Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Ambarat'ı kadrosuna katmak istiyor.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021, 16:27 Güncelleme 14 Temmuz 2021, 16:55
Galatasaray Nordin Amrabat’ın kardeşi Sofyan Amrabat’ı transfer etmek istiyor

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi ön elemeleri sebebiyle sezonu erken açan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba harcıyor.

Birçok oyuncu ile temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar için İtalyan basınından TuttoMercato sürpriz bir transfer iddiasını gündeme taşıdı.

TuttoMercato'da yer alan haberde Galatasaray'ın eski futbolcusu Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı transfer etmek istediği yazıldı.

Galatasaray'ın Sofyan Amrabat için kulübü Fiorentina ile görüşmelere başladığı ve Faslı oyuncu için hayli ısrarcı olduğu belirtildi.

24 yaşında olan ve orta sahada görev yapan Sofyan Amrabat için Galatasaray'ın kiralama formülünü devreye sokacağı iddia ediliyor.

Fiorentina ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sofyan Amrabat'ın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Galatasaray, Sofyan Amrabat'ın ağabeyi Nordin Amrabat için 2012 yılında Kayserispor'a 8,6 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.