SON DAKİKA: Takvim.com.tr duyurmuştu! Kenan Karaman yarın Beşiktaş için İstanbul'a gelecek

Son dakika transfer haberleri... Takvim.com.tr'nin geçtiğimiz hafta duyurduğu Beşiktaş'ın Kenan Karaman transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Gelen son dakika haberine göre; Karaman, yarın İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile sözleşme imzalayak ve siyah-beyazlıların kampına katılacak.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021, 14:52 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 15:04
SON DAKİKA: Takvim.com.tr duyurmuştu! Kenan Karaman yarın Beşiktaş için İstanbul’a gelecek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın geçen sezonun devre arasından bu yana gündeminde olan Kenan Karaman ile geçtiğimiz ay yapılan görüşmelerde prensip anlaşması sağlanmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI
Avrupa Şampiyonası sonrası ailesiyle birlikte Bodrum'da tatile çıkan 27 yaşındaki oyuncuyla işi resmiyete dökmek için son görüşmesini yapan Beşiktaş, anlaşmayı sağladı.

YARIN İSTANBUL'A GELECEK
Kenan Karaman'ın yeni sezondaki adresi Vodafone Park oldu. Milli futbolcu Pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

10 MİLYON TL MAAŞ ARTI BONUSLAR
Yapılan anlaşmaya göre kendisine 10 milyon TL maaş ve yanı sıra başarı bonusları ödenecek.

29 MAÇTA 7 GOL ATTI 2 ASİST YAPTI
Kenan Karaman, geçen sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla çıktığı 29 maçta 7 gol attı ve 2 asist kaydetti. 27 yaşındaki forvet, milli takım formasıyla ise 25 maçta 5 gol attı.

TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Öte yandan Beşiktaş'ın Kenan Karaman'ı kadrosuna kattığının haberini Takvim.com.tr bir hafta önce okuyucularına vermişti.