Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe kapıyor! Paulinho savaşı

Süper Lig'in başlaması için geri sayım devam ediyor. Takımlar bir yandan hazırlıklarına başlarken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Adı bir süredir Galatasaray ile anılan Brezilyalı yıldız Paulinho için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ve sarı lacivertlilerin bu transfer için ısrarcı olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021, 13:51 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 13:56
Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe kapıyor! Paulinho savaşı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'nın gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.

Portekiz basınında yer alan haberde Sarı-Lacivertliler'in bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Brezilyalı yıldız Paulinho ile ilgilendiği öne sürüldü.

Çin kulübü Guangzhou'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'nin teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.

Kariyerinde Tottenham ve Barcelona gibi önemli kulüplerin formasını giyen Paulinho ile bir süre önceye kadar Galatasaray arasında da ciddi bir transfer trafiği yaşanmış hatta Brezilyalı yıldız Fatih Terim'in instagram üzerinden bazı fotoğraflarını beğenmişti.

Paulinho için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddiaları üzerine iki ezeli rakip arasında bu transferle ilgili yaşanacak olan gelişmeler büyük bir merak uyandırıyor.

Daha önce 56 kez Brezilya Milli Takımı formasını giyen ve bu maçlarda 13 kez gol sevinci yaşayan Paulinho için Çin ekibi Guangzhou 2019 yılında Barcelona'ya 42 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN