Galatasaray'a Yedlin'den güzel haber geldi! MLS ekiplerinden Seattle Sounders'a dönme ihtimali yüksek

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kadrosuna kattığı ve performansından memnun kalmadığı DeAndre Yedlin için ABD basınından müjdeli bir haber geldi. MLS ekiplerinden Seattle Sounders'a dönme ihtimalinin bir hayli kuvvetli olduğu belirtildi.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021, 11:54 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 12:04
Galatasaray’a Yedlin’den güzel haber geldi! MLS ekiplerinden Seattle Sounders’a dönme ihtimali yüksek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni sezon için DeAndre Yedlin'i kadroda düşünmemesi üzerine sağ bek mevkisi için takviye hazırlığı içine giren Sarı-Kırmızılı yönetim, bir yandan da ABD'li futbolcuyu takımdan göndermenin planlarını yapıyordu.

ESKİ TAKIMINA DÖNME İHTİMALİ YÜKSEK
Galatasaray ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Yedlin için beklenen haber ise ABD basınından geldi. Yedlin ile ilgili yapılan haberde 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'da istenmediği ve MLS ekiplerinden Seattle Sounders'a dönme ihtimalinin bir hayli kuvvetli olduğu belirtildi.

G.SARAY'DAKİ DURUMU TRANSFERİ NETLEŞTİRECEK
Ayrıca, Sounders'ın altyapısından yetişen Yedlin'i yeniden takımda görmeye sıcak baktığı, 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'daki durumuna göre transferin netleşeceği aktarıldı.

2014'TE TOTTENHAM'A TRANSFER OLDU
Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden geçtiğimiz ocak ayında Newcastle United'dan transfer ettiği DeAndre Yedlin, altyapısından yetiştiği MLS ekibi Seattle Sounders'tan 2014 yılında Tottenham'a transfer olmuş, ardından 2015'te kiralık olarak Sounders'ta bir kez daha forma giymişti.

GALATASARAY 2 MİLYON EURO'DAN KURTULACAK
Galatasaray, Yedlin'in takımdan ayrılması durumunda toplamda 2 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş yükünden kurtulmuş olacak.