Galatasaray Alex Moreno için bastırıyor! Real Betis geri adım atmıyor

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar sol bek transferi için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, yeni sol beki Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak PSV Eindhoven maçına yetiştirmek için seferberlik ilan etti. Bu yüzden Galatasaray transferi en geç 15 Temmuz’da sonuçlandırmak istiyor. Aslan'ın hedefinde ise Alex Moreno var.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021, 13:17 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 13:44
Galatasaray Alex Moreno için bastırıyor! Real Betis geri adım atmıyor

İÇİNDEKİLER

Cimbom, İspanyol ekibi Real Betis'in sol kanat oyuncusu Alex Moreno için çalışmalarına devam ediyor. Betis Yönetimi ise geri adım atmıyor.

Galatasaray'ın İspanyollar'a teklifi 2 milyon milyon Euro civarında… Sarı-Kırmızılılar, teklife satın alma opsiyonu veya satın alma zorunluluğunu da ekletmek istiyor.

Ancak şu ana kadar yıldız oyuncu için yapılan teklifler Betis'i tatmin etmiş durumda değil.

İspanyol yıldız Alex Moreno'yla Galatasaray'ın dışında Marsilya ve Napoli de yakından ilgileniyor.

Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor. 28 yaşındaki Moreno'nun külübü Betis ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. 2019 yılından beri Betis'te forma giyen tecrübeli oyuncu kariyerinde 289 maça çıkarken, 16 gol ve 20 asiste imza attı.

Galatasaray'ın Moreno dışındaki sol bek adayı ise Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Patrick van Aanholt

Cimbom, onunla da iletişimi kesmiş değil. Menajeri ile İstanbul'da 1-2 gün içinde bir görüşme gerçekleştirilecek. Önümüzdeki hafta iki yıldız için önemli gelişmeler yaşanabilir…