Fenerbahçe’de Gustavo'ya yerli yedek! Atakan Çankaya sürprizi

Fenerbahçe, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun görevden ayrılması sonucu takımdan kalma kararı alan Gustavo'nun yedeğini buldu. Gelen son haberlere göre, Fenerbahçe yönetiminin gündemine Atakan Çankaya isminin geldiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2021, 12:35 Güncelleme 05 Temmuz 2021, 12:35
Fenerbahçe’de Gustavo’ya yerli yedek! Atakan Çankaya sürprizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gelişinin ardından gözler Luiz Gustavo'ya çevrilmiş durumda. Emre Belözoğlu tarafından yedek bırakldığı için takımdan ayrılma kararı alan Brezilyalı futbolcunun Pereira'nın sisteminde yıldızlaşması bekleniyor.


YÖNETİM YERLİ BİR İSİME YÖNELDİ
Gustavo'nun takımda kalma kararından memnun olan yönetim ise flaş bir hamle yaptı. Geçen sezon Erol Bulut döneminde Brezilyalı yıldızın yokluğunda yaşanan 6 numara sıkıntısını dikkate alan Sarı-Lacivertliler bu bölge için alternatif futbolcu arayışına başladı.

Ancak yönetim yeni yabancı kuralı nedeniyle Gustavo'yu yerli bir isimle yedeklemeyi düşünüyor.

Bu konuda scout ekibi ile birlikte çalışmalara başlayan Fenerbahçe yönetiminin gündemine Atakan Çankaya isminin geldiği öğrenildi. Geçen sezon Ankaragücü formasıyla etkileyici bir performans gösteren 23 yaşındaki futbolcu hem 6 numara hem de stoper pozisyonunda görev yapıyor.

Atakan Çankaya geçen sezon Süper Lig'de 24 maçta 1682 dakika süre alırken 1 gol kaydetti. Ankaragücü'nün küme düşmesinden dolayı transferin düşük bir maliyete bitirilmesi de bekleniyor.





PERFORMANS BİLGİLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Atakan konusunda Vitor Pereria'nın vereceği rapora göre hareket edilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN