Mario Balotelli Süper Lig'e geliyor! Flaş transferde Belhanda detayı!

Galatasaray'dan ayrılan Younes Belhanda'yı renklerine bağlayan Adana Demirspor, dünyaca ünlü forvet Mario Balotelli ile de anlaştı. Takımın yeni transferi Belhanda'nın bu transferde önemli rol oynadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2021, 12:46 Güncelleme 04 Temmuz 2021, 13:26
Mario Balotelli Süper Lig’e geliyor! Flaş transferde Belhanda detayı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de transferin en hızlı takımlarından biri olan Adana Demirspor, bir bomba daha patlatmak üzere. Younes Belhanda'yı renklerine bağlayan Mavi Şimşekler, uzun süredir peşinde olduğu Mario Balotelli ile de imza aşamasına geldi.

Balotelli'nin Adana Demirspor'a gelmeye ikna olmasının arkasında ise takımın yeni yıldızı Belhanda'nın büyük payı olduğu anlaşıldı.

2016-2017 sezonunda Fransa'da Nice takımında Balotelli ile birlikte forma giyen ve İtalyan golcü ile yakın bir dostluğu olan Belhanda'nın bu transfer için devreye girdiği ve eski takım arkadaşını Adana Demirspor'a çağırdığı öğrenildi.

Belhanda'nın Adana Demirspor yöneticilerinin olumlu tavırlarını ve taraftarların tutkusunu Balotelli'ye anlatması üzerine 30 yaşındaki golcünün transfer için ikna olduğu ve teklife "Evet" dediği belirtildi.

Balotelli'nin Adana Demirspor ile yıllık 2.5 milyon Euro'dan 2 senelik anlaşma sağladığı, imzaların ise önümüzdeki hafta içi atılacağı kaydedildi.

Kariyerinde daha önce Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Marsilya gibi önemli kulüplerin formasını giyen Balotelli, son olarak İtlayan ekibi Monza'da görev yapmıştı.

Saha içindeki performansının yanı sıra saha dışındaki skandalları ile de gündemden düşmeyen Balotelli'nin bonservisi elinde bulunuyor.