Trabzonspor'un gündemindeki Onur Atasayar'dan flaş hamle!

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan 26 yaşındaki futbolcu, sezonun sona ermesiyle önceliğinin Bursaspor'da yola devam etmek olduğunu belirtse de Yeşil-Beyazlı kulüple yeni sözleşme imzalamadı. Bonservis sorunu olmayan Onur Atasayar'ı sol bek mevkisi için alternatif olarak düşünen Trabzonspor'un genç oyuncu ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2021, 14:53 Güncelleme 03 Temmuz 2021, 14:54
Trabzonspor’un gündemindeki Onur Atasayar’dan flaş hamle!

İÇİNDEKİLER

Kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen Trabzonspor'un transfer listesindeki Onur Atasayar ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Değişen yabancı kuralı sonrası kaliteli yerli oyunculara olan ilgisini artıran Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi sona eren sol bek Onur Atasayar'ı gündemine almıştı.

26 yaşındaki futbolcu, sezonun sona ermesiyle önceliğinin Bursaspor'da yola devam etmek olduğunu belirtse de Yeşil-Beyazlı kulüple yeni sözleşme imzalamadı.

Onur Atasayar'ın Bursaspor kulübünü Instagram hesabından takipten çıkması, 26 yaşındaki oyuncunun Yeşil-Beyazlı kulüp ile yollarını ayırdığı şeklinde yorumlandı.

Bonservis sorunu olmayan Onur Atasayar'ı sol bek mevkisi için alternatif olarak düşünen Trabzonspor'un genç oyuncu ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla TFF 1.Lig'de 31 maça çıkan Onur Atasayar, bu karşılaşmalarda 3 gol, 5 asistle 8 gole direkt katkı sağladı.

Trabzonspor'un transfer listesindeki Onur'un adı Süper Lig'den Konyaspor ile de anılıyor.



FUTBOLCU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN