Galatasaray ve Beşiktaş arasında transfer yarışı! 3 isim için savaş çıktı

Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray ve Beşiktaş, transferde karşı karşıya geldi. Ezeli rakipler Gedson Fernandes, Halil Akbunar ve Kaan Ayhan transferi için kapışırken, Fatih Terim'e transfer sözü verildiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2021, 11:28 Güncelleme 24 Haziran 2021, 11:53
Galatasaray ve Beşiktaş arasında transfer yarışı! 3 isim için savaş çıktı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferleriyle sezonu kapatan Beşiktaş ile ligi ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesi transferde karşı karşıya geldi.

Yeni Asır'ın haberine göre, Süper Lig'in iki devi, Göztepe'den Halil Akbunar, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ile Benfica'dan Gedson Fernandes'i kadroya katmak için savaş veriyor.

HALİL AKBUNAR'DA BEŞİKTAŞ ÖNDE
Teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden anlaşılması üzerine transfere yönelen siyah-beyazlıların İzmir ekibi Göztepe ile sözleşmesi süren Halil Akbunar'ın transferinde bir adım önde olduğu kaydedildi.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Kara Kartal'ın bu transferi kısa sürede bitirmek istediği açıklandı. 27 yaşındaki Halil Akbunar geçen sezon Göztepe'de 40 maçta forma giyerek ligin en istikrarlı oyuncusu oldu.

KAAN AYHAN'DAN TERİM'E TRANSFER SÖZÜ
İki takımın da ısrarla istediği Kaan Ayhan için de girişimler hızlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in İtalyan ekibinde forma giyen milli oyuncuyla görüştüğü ve söz aldığı ifade edildi.

GEDSON SAVAŞI KIZIŞTI
Geçen sezonun devre arasında Portekiz ekibi Benfica'dan Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve iyi bir performans gösteren Gedson Fernandes'in alınması için Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın şart koştuğu belirtildi.

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in de yeni başkan Burak Elmas'tan bu transferi bitirmesini istedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN