Fenerbahçeli stoper Attila Szalai'nin değeri zirveye çıktı

EURO 2020'de forma giydiği 2 maçta da başarılı bir performans çizen Fenerbahçeli stoper Attila Szalai'nin hem fiyatı hem de kendisine talip olan kulüp sayısı artacağa benziyor. Macaristan'ın Almanya ile oynayacağı grup maçına Fransa ve Almanya'dan kulüp yetkilililerinin geleceği ve Attila Szalai'yi yerinde takip edeceği bilidirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2021 Güncelleme 22 Haziran 2021, 06:58
Fenerbahçeli stoper Attila Szalai’nin değeri zirveye çıktı

İÇİNDEKİLER

EURO 2020'de forma giydiği 2 maçta da başarılı bir performans çizen Fenerbahçeli stoper Attila Szalai'nin hem fiyatı hem de kendisine talip olan kulüp sayısı artacağa benziyor. Macaristan'ın Almanya ile oynayacağı grup maçına Fransa ve Almanya'dan kulüp yetkilililerinin geleceği ve Attila Szalai'yi yerinde takip edeceği bilidirildi.

Macaristan basınında yer alan haberlerde İspanyol ve İngilizler'in de önceden takibinde olan Szalai için "Performansı dikkat çekiyor. Kısa süre içinde Fenerbahçe'nin kapısını birçok kulüp çalacak" ifadesi kullanıldı.

Szalai, 1-1 sona eren Fransa maçında neredeyse hatasız oynarken, 3-0 kaybettikleri Portekiz karşısında da yenilen gollerde hata yapmadı.