Önce Edin Dzeko ile imzalar atılacak ardından Altay Bayındır için Ajax gelecek: Fenerbahçe'de hareketli saatler

Fenerbahçe’de hoca işi henüz çözüme kavuşmasa da transferde hareketli saatler yaşanıyor... Fenerbahçe, Dzkeo'ya teklifini yaptı... Altay için ise Ajax Sportif Direktörü Overmars İstanbul'a geliyor... Dzeko 2.5 milyon euro maaş ve bonusa sıcak baktı. Altay için kapı 18 milyondan açılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2021 Güncelleme 20 Haziran 2021, 06:57
Önce Edin Dzeko ile imzalar atılacak ardından Altay Bayındır için Ajax gelecek: Fenerbahçe’de hareketli saatler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de taraftarlar yeni teknik direktörün ismini büyük bir merak ve heyecanla beklerken Sarı-Lacivertli yönetim tranfser için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Gelen son bilgilere göre Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko, yıllığı 2.5 milyon Euro garanti para ve bonuslar karşılığında 2 yıllık sözleşmeye sıcak baktı. İmza parası da söz konusu.

ROMA BONSERVİSİNİ BEDAVA VERECEK


Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dzeko için İtalyan kulübüne bonservis ücreti verilmemesi planlanıyor.

Dzeko için hafta içinde net bir açıklama bekleniyor. Bir diğer gelişme ise kaleci Altay Bayındır'da yaşanıyor. Ajax, başarılı file bekçisinde ısrar ediyor.

AJAX İLE SIKI BİR PAZARLIK YAŞANACAK


Ajax, Altay'ı kesin olarak renklerine bağlamak isityor. Menajerler ilk teması sağlasa da Sportif direktör Overmars İstanbul'a gelip Fenerli yöneticilerle yüz yüze görüşecek. Fenerbahçe Altay için kapıyı 18 milyon Euro'dan açıyor. Sıkı bir pazarlık bekleniyor.