Şenol Güneş, Galler maçı öncesi iddialı konuştu: Gerçek Türkiye'yi göstereceğiz

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş kritik Galler maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İşte tecrübeli hocanın sözleri: “Sorunları konuşmak yerine çözümlerini üreteceğiz. Gruptan çıkma şansımız hala önümüzde. Biz bir aile olarak buraya geldik, bunun bozulmasını istemiyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun kendimize inancımız var.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2021 Güncelleme 16 Haziran 2021, 07:05
Şenol Güneş, Galler maçı öncesi iddialı konuştu: Gerçek Türkiye’yi göstereceğiz

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş kritik Galler maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte tecrübeli hocanın sözleri: "Sorunları konuşmak yerine çözümlerini üreteceğiz. Gruptan çıkma şansımız hala önümüzde. Biz bir aile olarak buraya geldik, bunun bozulmasını istemiyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun kendimize inancımız var."

YENİ BİR DÖNEME BAŞLAYACAĞIZ


"Geçmişte takılı kalmak yerine yarın (bugün) yeni bir döneme başlayacağız. Galler iyi takım. Ancak biz gerçek oyunumuzu gösterip sahadan güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bu bir turnuva ve önemli olan gruptan çıkabilmek. İki maçta 4 puan mı olur, 6 puan mı olur bilmiyorum ama tek hedefimiz bu."

DEĞİŞİKLİK OLACAKSA BİLE AZ OLUR


"Çağlar ve Umut kontrol amaçlı idmana çıkmadı. Ancak herhangi bir sakatlığı olan oyuncumuz yok. Kaan Ayhan mı 11'e gelir Ozan mı gelir ona bakacağız. Aynı kadro da çıkabilirim. Oynayan oyuncularımız da iyi oyuncular. Her oyuncuma güveniyorum o yüzden buradalar. Yarın (bugün) 11'de değişiklik olsa bile az olacaktır."

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DURAN TOP UYARISI


Milliler
, Galler maçının hazırlıklarını Bakü Olimpiyat Stadı'nda yapılan idmanla tamamladı. Şenol Güneş'in duran top çalışması üzerinde durduğu ve rakibin uzun forvet ve savunmacıları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Galler, İsviçre önünde beraberliği kenar ortası sonucu yakalamıştı.