EURO 2020'de Fransa, Almanya'yı Hummels'in kendi kalesine golüyle yıktı

Euro 2020'nin en zorlu grubu olarak gösterilen F Grubu'nda Fransa, Münih'te oynanan maçta Almanya'yı 1-0 mağlup etti. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği zorlu karşılaşmada Fransa'ya 3 puanı getiren gol ise 20. dakikada Hernandez'in ortasında Hummels'in kendi kalesine yaptığı ters vuruşla geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2021 Güncelleme 16 Haziran 2021, 07:05
EURO 2020’de Fransa, Almanya’yı Hummels’in kendi kalesine golüyle yıktı

İÇİNDEKİLER

Dev maçta kazanan Fransa... Euro 2020'nin en zorlu grubu olarak gösterilen F Grubu'nda Fransa, Münih'te oynanan maçta Almanya'yı 1-0 mağlup etti.

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği zorlu karşılaşmada Fransa'ya 3 puanı getiren gol ise 20. dakikada Hernandez'in ortasında Hummels'in kendi kalesine yaptığı ters vuruşla geldi.

Fransa, 52. dakikada Rabiot, Almanya da 54. dakikada Gnabry ile gole yaklaştı ancak iki pozisyonda da skor tabelası değişmedi. Mücadele Fransa'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Öte yandan Fransa'nın ikinci yarıda Mbappe ve Benzema ile bulduğu goller ofsayt gerekçsiyle değer kazanmadı. Almanya kadrosundaki Türk asıllı oyunculardan İlkay Gündoğan 90 dakika sahada kadı, Emre Can ise 87. dakikada oyuna dahil oldu.