Hoca için geri sayım! Fenerbahçe Lucien Favre'ye maaş ve transfer bütçesinin üst limitini iletti

Fenerbahçe hoca işinde sona yaklaştı. İsviçreli teknik adam Lucien Farve’ye maaşı, transfer bütçesi ve tüm plan program ayrıntılı bir şekilde iletti. Favre’den yanıt bekleniyor. Olumsuz bir durumda Bijelica, Luis Castro ve Rangncki stepnede bekliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2021 Güncelleme 16 Haziran 2021, 07:05
Hoca için geri sayım! Fenerbahçe Lucien Favre’ye maaş ve transfer bütçesinin üst limitini iletti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, bir süredir kamuoyunu fazlasıyla meşgul eden teknik direktör işinde sona yaklaştı.

Sarı-Lacivertliler, İsviçreli teknik direktör Lucien Favre'ye tüm plan programı, ödenecek yıllık maaşını ve transfer bütçesindeki üst limiti kendisine net bir şekildi ifade etti.

İsviçreli teknik adam düşünmek ve karar vermek için birkaç gün izin istedi. Fener yönetimi de Favre'nin kararını beklemeye geçti.

TRANSFERLER HOCAYI BEKLİYOR
Hoca
meselesinin halledilmesi ile birlikte Sarı-Lacivertli yönetim, anlaşma sağladığı ve mesafe kaydettiği isimlerle tek tek imza aşamasına geçecek.

Gönderilmesi planlanan oyuncular için gelen teklifler son bir kez masaya yatırılıp değerlendirilecek. Favre'den olumsuz bir yanıt gelirse Fener'in diğer seçenekleri de hazır.

YÖNETİM 3 İSİMLE DAHA TEMASTA
Sarı-Lacivertli
kurmayların Bijelica, Luis Castro ve Rangnick gibi isimlerle de menajerler aracılığı ile temas halinde olduğu ifade ediliyor.

Özellikle Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gündemini uzun süre meşgul etmiş ancak anlaşma sağlanamayınca Erol Bulut takımın teknik patronu olmuştu.

TERCİHİ HÜCUM FUTBOLU
Favre, Fenerbahçeli taraftarların fazlasıyla arzu ettiği hücum futbolunu oynatacak tarzda bir teknik adam. 63 yaşındaki teknik direktörün taktisyenliğinin de üst düzeyde olduğu ifade ediliyor.