Danimarka-Finlandiya maçındaki korkutan görüntüsü sonrası Christian Eriksen'den ilk fotoğraf geldi

EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçında bir anda yere yığılan ve kalp krizi geçiren Christian Eriksen, hasteneden ilk kez fotoğraf paylaştı ve sevenlere mesaj gönderdi.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2021, 10:57 Güncelleme 15 Haziran 2021, 11:12
Danimarka-Finlandiya maçındaki korkutan görüntüsü sonrası Christian Eriksen’den ilk fotoğraf geldi

İÇİNDEKİLER

Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı müsabakasının 42. dakikasında fenelaşarak bir anda yere düşen ve uzun süre saha ortasında yapılan kalp masajıyla hayata döndürülen Christian Eriksen, herkesi çok korkutmuştu.



SAĞLIĞI SON DERECE İYİ
Kalbi duran ancak doktorların başarılı müdahaleleriyle yeniden yaşama tutunan yıldız futbolcu, sağlığının son derece iyi olduğunu açıkladı.


Hastaneden bir fotoğrafını paylaşan Eriksen, kendisini iyi hissettiğini ifade ederken, desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkürlerini sundu.


Bir takım tetkikler için hastanede yatması gerektiğini belirten Eriksen, "Dünyanın her yerinden gelen harika destek mesajları için herkese teşekkür ederim. Ben ve ailem için çok şey ifade ediyor.


İyiyim ama hala hastanede bazı tetkiklerden geçmem gerekiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Kalan maçlarda Danimarka için tezahürat yapacağım. Tüm Danimarka için oynayın çocuklar." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN