Trabzonspor’dan Mame Diouf hamlesi

Geçtiğimiz sezon golleriyle lige damga vuran Mame Diouf’un menajeri “Trabzonspor’un ilgisi var” açıklamasını yaptı. İşte haberin detayları ve sizler için derlediğimiz Trabzonspor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2021 Güncelleme 13 Haziran 2021, 06:58
Trabzonspor’dan Mame Diouf hamlesi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un forvet için görüştüğü isimler arasına geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor forması ile önemli bir başarıya imza atan Mame Diouf da eklendi.

Oynadığı 38 maçta 19 gol 5 asistlik performans ortaya koyan 33 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un ilgisinin olup olmadığı sorulan menajer Amin Sakman, "Evet Trabzonspor'un ilgisi doğru. Ne olacağını göreceğiz ama tek ilgilenen takım Trabzonspor değil" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'un Mame Diouf için şu an temas düzeyinde görüşmeler yaptığı, görüşülen önemli isimlerin transferinin gerçekleşmemesi durumunda bu oyuncu için yapılan hamlelerin daha ciddi boyuta taşınabileceği ifade edildi.

DZEKO&COSTA SÜRPRİZİ
Forvet
mevkisi için, "Ses getirecek" bir oyuncu arayışına giren Trabzonspor, Alexander Sörloth'tan haber beklerken, menajerler iki flaş isim Edin Dzeko ve Diego Costa'yı önerdi. Bu öneriyi değerlendirmeye alan yönetim maddi şartlara göre hareket edecek.

TRABZONSPOR UMUT MERAŞ'TAN VAZGEÇMİYOR
Daha önce Umut Meraş için Le Havre kulübü ile yaptığı 2 görüşmeden de istediği sonucu alamayan yaptığı Trabzonspor bu transferden vazgeçmiyor. Bordo-Mavili yönetimin bonservis ücretini taksitlendirme seçeneğini gündeme getireceği ifade ediliyor.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN