Takvim yazmıştı! Ömer Faruk Beyaz Stuttgart ile sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz ocak ayında takvim.com.tr'nin okuyucularına duyurduğu transfer resmiyet kazandı. Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart ile anlaştı. Beyaz, Alman kulübüne 4 yıllık imza attı.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2021, 14:53 Güncelleme 07 Haziran 2021, 16:49
Takvim yazmıştı! Ömer Faruk Beyaz Stuttgart ile sözleşme imzaladı

İÇİNDEKİLER

Takvim.com.tr'nin 23 Ocak 2021'de yaptığı haberle okuyucularına duyurduğu transfer gerçekleşti. Alman kulübü Fenerbahçe'nin genç futbolcusunu kadrosuna kattı.

FENERBAHÇE İLE SÖZLEŞMESİ SONA ERMİŞTİ
Fenerbahçe sözleşmesi biten Ömer Faruk Beyaz, resmen Stuttgart'a transfer oldu. Alman ekibi, transferi resmi hesaplarından duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, genç oyuncuyla 4 yıllık kontrat yapıldı.

4 YILLIK İMZA
VfB Stuttgart, Ömer Faruk Beyaz ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

"BU AİLENİN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"
Alman ekibinin önemli bir tarihe sahip olduğunu söyleyen Ömer Faruk, "Şehir ve taraftarlar kulübe büyük destek veriyor. Bu ailenin parçası olduğum içni çok mutluyum. Bunun için minnettarım" dedi.

"BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Şehir ve kulüple ilgili ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu belirten genç yıldız, "Maalesef şehri yakından gezme şansım olmadı ancak bu zamana kadar gördüklerimin güzel olduğunu düşünüyorum. Stat ve tesisler hakkında çok iyi düşüncelerim var. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Böylece her şeyi daha iyi tanıyabilirim" diye konuştu.

"STADIN DOLU OLMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"
Stuttgart'ın geçen sezon birkaç maçını izlediğini belirten Ömer Faruk Beyaz, "Genç oyunculara önemli şanslar veriliyor. Bu sezon bunu fazlasıyla gördüm. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Her şeyden önce, taraftarla beraber her takıma karşı iyi sonuçlar almamız ve sahada her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Stadın dolu olmasını dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Ömer Faruk Beyaz'ın Stuttgart'a transfer olacağının haberini Takvim.com.tr 23 Ocak 2021'de sayfalarına taşımıştı. O gün yapılan haberde "Fenerbahçe'nin son yıllarda altyapısından çıkardığı ve gelecek vadeden en önemli genç futbolculardan olan Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun tüm çabalarına rağmen sarı-lacivertlilere imza atmadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 17 yaşındaki yıldızın yeni adresi de kesinleşti. Bundesliga ekiplerinden Stuttgart Beyaz'la anlaşmaya varırken sözleşmesinde serbest kalma bedeli ise 40 milyon euro olarak belirlendi." ifadeleri yer almıştı.