Ömer Faruk Beyaz Stuttgart'la anlaştı! Değeri artık 40 milyon euro! İşte Fenerbahçe'den ayrılık nedenleri

Geçtiğimiz hafta sonu takvim.com.tr Ömer Faruk Beyaz'ın Stuttgart ile anlaştığını ve Beyaz'ın Stuttgart'ta sözleşme fesih bedelinin 40 milyon euro olduğunu yazmıştı. takvim.com.tr şimdi de Ömer Faruk Beyaz'ı Fenerbahçe'den koparan detaylara ulaştı. Genç yıldız Sarı-Lacivertliler'de fazla süre alamadığı için mutsuz olurken bardağı taşıran son damla ise Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karacabey maçında kırmızı kart gören kaleci Altay Bayındır'ın yerine oyundan alınması oldu. Bu olaydan sonra takımla bağı iyice kopan Ömer Faruk Beyaz Stuttgart ile anlaştı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 13:12 Güncelleme 29 Ocak 2021, 14:49
Ömer Faruk Beyaz Stuttgart’la anlaştı! Değeri artık 40 milyon euro! İşte Fenerbahçe’den ayrılık nedenleri

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini uzatmayan ve Alman ekibi Stuttgart ile anlaşan Ömer Faruk Beyaz'ın Sarı-Lacivertliler'le yollarını kesin olarak ayırma kararının perde arkasına Takvim ulaştı.

LİGDE 1 MAÇTA OYNADI
Avrupa futboluna damga vuracak genç oyuncular arasında gösterilen ve Fenerbahçe'de az süre aldığı için mutsuz olduğu bilinen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertli forma ile bu sezon ligde 1, kupada ise 2 maçta forma giyebildi.

KUPADAKİ KARACABEY MAÇI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU
Fenerbahçe formasını son olarak 16 Aralık 2020'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Karacabey Belediyespor ile oynanan maçta giyen Ömer Faruk, bu karşılaşma sonrası takımdan ayrılmayı kesin olarak kafasına koydu.

ALTAY'IN YERİNE OYUNDAN ALINDI
Karacabey maçına ilk 11'de başlayan Ömer Faruk, kaleci Altay Bayındır'ın 28. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından teknik direktör Erol Bulut tarafından oyundan alınmış ve yerine Oytun Özdoğan dahil olmuştu.

F.BAHÇE İLE BAĞI KOPTU STUTTGART ANLAŞTI
28. dakikada yapılan bu erken değişiklik sonrası Fenerbahçe ile gönül bağını koparan ve takımda süre alacağına dair inancı kırılan genç futbolcunun, Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve ardından Stuttgart ile anlaştığı öğrenildi.

SERBEST KALMA BEDELİ 40 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamadığı Ömer Faruk'un lig bitiminde imza atacağı Stuttgart, 17 yaşındaki orta saha oyuncusunun serbest kalma bedelini 40 milyon Euro olarak belirlemişti.