Rafael Benitez Everton’ı reddetti Fenerbahçe’ye geliyor

İspanyol basını Rafael Benitez’in Everton’dan gelen teklifi reddettiğini, Fenerbahçe’nin 2+1 yıllık teklifini kabul ettiğini yazdı. İspanyol As gazetesi Rafael Benitez'in 16 Haziran'da İstanbul'a geleceğini, Başkan Ali Koç'un projesini 1. ağızdan dinleyeceğini de ifade etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2021 Güncelleme 07 Haziran 2021, 07:00
Rafael Benitez Everton’ı reddetti Fenerbahçe’ye geliyor

İÇİNDEKİLER

İspanyol Teknik direktör Rafael Benitez'in Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasına artık çok az bir zaman kaldı.

Başkan Ali Koç, "Portekiz ya da Alman ekolü" demiş olsa da ibre bir anda Benitez'e döndü.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü hocayla 2+1 yıllığına anlaştı.

Ajansspor'un servis ettiği haberde 'Todofichajes' ve 'Defensa Central' gibi İspanyol futbol sitelerinde, Rafael Benitez'in Fenerbahçe'den gelen yüksek maaşlı teklifi geri çeviremediği aktarıldı.

İspanyol teknik adamın,İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan da teklif aldığı ancak Fenerbahçe'yi seçtiği ifade edildi. Çıkan haberlerde ayrıca Rafael Benitez'in Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmede transfer sözü aldığı da belirtildi.

YILDIZ TRANSFERİ İSTİYOR
İspanyollar, Mesut Özil gibi dünyaca ünlü bir yıldızın olduğu kadroya ünlü teknik adamın birkaç önemli takviye daha istediği de ifade edildi.

Haberlerin ayrıntısında Benitez'in, Real Madrid ile yollarını ayırması an meselesi olan Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Marcelo'yu kadrosunda istediği ifade edildi.

16 HAZİRAN'DA İSTANBUL'A GELİYOR
İspanyol As gazetesi Rafael Benitez'in 16 Haziran'da İstanbul'a geleceğini, Başkan Ali Koç'un projesini 1. ağızdan dinleyeceğini yazdı.