Scout ekibi izleyip beğendi yönetim harekete geçti! Galatasaray'ın gözdesi Ben Romdhane

Geçen sezon Mostafa Mohamed'ı Mısır'da bulan scout ekibi bu kez Tunus'ta oynayan Mohamed Ali Ben Romdhane'yi önerdi. 21 yaşındak yiıldızın transferine onay veren yönetim, Esperance kulübü ile hemen temasa geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2021 Güncelleme 05 Haziran 2021, 07:03
Scout ekibi izleyip beğendi yönetim harekete geçti! Galatasaray’ın gözdesi Ben Romdhane

İÇİNDEKİLER

Seçim süreci nedeniyle transfer çalışmalarında ağır ilerleyen Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın Esperance'de forma giyen Mohamed Ali Ben Romdhane için harekeke geçtiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Mostafa Mohamed'in transferinde başrol oynayan scout ekibinin bu kez Tunuslu yıldızı önerdiği belirlendi.

8 VE 6 NUMARADA GÖREV YAPIYOR


Yönetimin
21 yaşındaki Ben Romdhane'nin transferine onay verdiği ve hemen Esperance ile temasa geçildiği öğrenildi. 8 numara ve 6 numara pozisyonlarında oynayabilen genç futbolcu, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

32 MAÇTA 10 GOLE İMZASINI ATTI
4 kez Tunus formasını giyen Ben Romdhane geçen sezon 32 maçta 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Transfermarkt'a göre piyasa değeri 700 bin Euro olan Tunuslu futbolcu çok önemli bir yıldız adayı olarak gösteriliyor. Ben Romdhane ile Fransız kulüplerinin de ilgilendiği öğrenildi.