Paulo Fonseca, Joachim Löw, Sergio Conceicao, Ralf Rangnick... Fenerbahçe'de yeni hoca kim olacak?

Başkan Ali Koç’un Emre Belözoğlu ile devam etmeme kararını açıklamasının ardından Fenerbahçe’de tüm gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Alman ve Portekiz ekolüne yönelen Sarı-Lacivertliler şu ana kadar 4 hocayla resmi temas sağladı. İşte yaşanan sıcak gelişmeler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2021 Güncelleme 03 Haziran 2021, 07:01
Paulo Fonseca, Joachim Löw, Sergio Conceicao, Ralf Rangnick... Fenerbahçe’de yeni hoca kim olacak?

İÇİNDEKİLER

Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile devam etmeme kararını açıklamasının ardından Fenerbahçe'de tüm gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi.

Alman ve Portekiz ekolüne yönelen Sarı-Lacivertliler şu ana kadar 4 hocayla resmi temas sağladı. İşte yaşanan sıcak gelişmeler.

FONSECA YÖNETİMDEN SÜRE İSTEDİ


Yönetim, Başkan Ali Koç'un onay verdiği Paulo Fonseca ve Joachim Löw ile daha önce görüşmüştü. Fonseca düşünmek için 10 gün süre isterken, Löw'ün teklife soğuk yaklaştığı belirlendi.

LÖW ZOR AMA TEMASLAR SÜRECEK


Fener ise Löw için şartları zorlayacak. Sürekli yönetimle çalışan Rogon menajerlik şirketi ise Sergio Conceicao ve Ralf Rangnick isimlerini masaya getirdi. İki isimle de görüşmeler başladı.

İSPANYA'DAN SCHUSTER İDDASI
Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia da İspanya'dan geldi. Marca gazetesi Fener'in Bernd Schuster'e teklif yaptığı ve Alman hocanın düşünmek için zaman istediğini yazdı.