Beşiktaş peşini bırakmıyor: Kenan Karaman'a yakın markaj

Siyah-Beyazlılar, Milli Takım’ın yıldız oyuncularından Kenan Karaman’ı kadrosuna katmak için yeni bir hamle daha yaptı... Kara Kartal’ın hedefi bonservisi elinde olan oyuncuya Euro 2020 öncesi imzayı attırmak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2021 Güncelleme 30 Mayıs 2021, 06:59
Beşiktaş peşini bırakmıyor: Kenan Karaman’a yakın markaj

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Siyah-Beyazlılar iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kara Kartal, Fortuna Düsseldorf ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan kanat-forvet Kenan Karaman'ın menajeriyle yeniden bir araya geldi. Kenan Karaman'ın Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı ancak imza parası ve maaş konusunda arada ufak pürüzlerin olduğu öğrenildi.

BAŞKAN ÇEBİ BİTİRİLMESİNİ İSTEDİ
Tecrübeli
oyuncunun ismi Trabzon ve G.Saray ile anılmıştı.

Transferde Beşiktaş, ezili rakiplerine göre bir adım önde gözüküyor. Siyah-Beyazlılar'ın hedefi transferi Euro 2020 öncesi sonlandırmak. Beşiktaş Başkanı Anmet Nur Çebi'nin kurmaylarına talimat verdiği ve transferi bitirilmesini istediği bildirildi.

29 MAÇTA 9 GOLE KATKI VERDİ


27 yaşındaki yıldız futbolcu Kenan Karaman, geride bıraktığımız sezonda Alman Ligi ekiplerinden Fortuna Duesseldorf ile 29 karşılaşmaya çıktı… Bu maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken 2 de asist yaptı... Yıldız futbolcu, 2018 yılından beri Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf'un formasını terletiyor.