Galatasaray'dan '10 numara' harekat! Hedefte Olympiakos forması giyen Konstantinos Fortounis var

Galatasaray’da yeni sezon için 10 numara transferi için arayışlar başladı. Gündemdeki ilk isim Olympiakos forması giyen Konstantinos Fortounis. Yunan basını, Sarı-Kırmızılılar’ın yıldız futbolcu için resmen devrede olduğunu yazdı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2021, 19:18 Güncelleme 29 Mayıs 2021, 19:28
Galatasaray’dan ’10 numara’ harekat! Hedefte Olympiakos forması giyen Konstantinos Fortounis var

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'i Beşiktaş'ın arkasında ikinci tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.


Belhanda ile yolların olaylı bir şekilde ayrılmasından sonra 10 numara transferi için arayışlara başlayan Galatasaray'da Konstantinos Fortounis sesleri yükseliyor. Yunan basını, Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcu için resmen devrede olduğunu yazdı.


Gazzetta'nın haberine göre Galatasaray, Olympiakos ile temasa geçti ve Fortounis için teklif yaptı.


PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Haberde, "Türk kulübü, Fortounis'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor" ifadesi kullanıldı. 28 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediğinin altını çizen Gazzetta, kulüpler arasında pazarlıkların sürdüğünü belirtti.



Geride bıraktığımız sezon Olympiakos formasıyla Yunan Ligi'nde 31 maça çıkan Fortounis 9 gol, 111 asistlik harika bir performans sergiledi.



ADI BEŞİKTAŞ İLE DE ANILIYOR
Yunan Milli Takımı'nın da en önemli isimlerinden biri olan tecrübeli yıldızın ismi bir süredir Beşiktaş ile de anılıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN