Fenerbahçe Kosovalı yıldız için şartları zorluyor: Kıran kırana Vedat Muriç pazarlığı

Geçen sezon büyük bir forvet krizi yaşayan Fenerbahçe yeni sezonda aynı sıkıntıyla uğraşmamak için kolları sıvadı. Kaliteli 2 golcü transferi yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler’in listesinin ilk sırasında Vedat Muriç var. Hedef, Kosovalı forveti yeniden Kadıköy’e getirmek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2021 Güncelleme 28 Mayıs 2021, 11:07
Fenerbahçe Kosovalı yıldız için şartları zorluyor: Kıran kırana Vedat Muriç pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon büyük bir forvet krizi yaşayan Fenerbahçe yeni sezonda aynı sıkıntıyla uğraşmamak için kolları sıvadı. Kaliteli 2 golcü transferi yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler'in listesinin ilk sırasında Vedat Muriç var. Hedef, Kosovalı forveti yeniden Kadıköy'e getirmek.

LAZİO KULÜBÜ ŞARTLARINI SUNDU


F.Bahçe yönetimi, Lazio'da mutsuz olan ve Sarı- Lacivertli takıma dönmek isteyen Vedat Muriç için İtalyanlar'la pazarlıklarını sürdürüyor. Lazio son görüşmede şartlarını sundu.

20 MİLYON EURO'YA ALMIŞLARDI


İtalyanlar, geçtiğimiz yaz bonservisi için 20 milyon Euro ödediği Kosovalı golcüyü, 12 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayabileceğini F.Bahçe'ye iletti.

VEDAT MURİÇ KOLAYLIK İSTEDİ
Ancak bu rakamı fazla bulan Fener'in 8 milyon Euro'luk zorunlu olmayan opsiyonla kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Vedat'ın da Lazio ile görüşerek kolaylık istediği belirlendi.