Fenerbahçe'de Vedat Muriç zirvesi! Dönmek istiyor...

Sarı-Lacivertliler, golcü transferi için Kosovalı yıldız Vedat Muriç ile temas halinde... Emre Belözoğlu ve yıldız golcü hemen hemen her gün transfer için görüşüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2021 Güncelleme 27 Mayıs 2021, 07:00
Fenerbahçe’de Vedat Muriç zirvesi! Dönmek istiyor...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriç sesleri… Geçtiğimiz sezon forvet hattında büyük sıkıntı çeken ve golcü transferlerinden beklediği katkıyı alamayan Sarı- Lacivertliler eski yıldızı için yeniden harekete geçti.


İtalyan Ligi ekibi Lazio'ya transfer olan ancak orada istediği performansı bir türlü sergileyemeyen Kosovalı golcünün de dönüş için bir hayli istekli olduğu öğrenildi. Tranfserle bizzat Emre Belözoğlu ilgileniyor.


DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
Emre Belözoğlu Vedat Muriç ile sezon bittikten sora birden fazla görüşme gerçekleştirdi. Kosovalı yıldız oyuncunun Belözoğlu'nun teklifine sıcak baktığı ve dönmek istediği öğrenildi.


2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Lazio'ya 18.5 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan Vedat Muriç kiralık olarak kadroya katılacak. F.Bahçe, 2025 yılına kadar Lazio ile sözleşmesi olan yıldızı kiralamak istiyor.


34 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİSTİ VAR
İtalyan ekibi Lazio'da geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan 27 yaşındaki golcü, 2 gol atarken 1 de asist yaptı… Tecrübeli golcü 27 kez milli ulurken 11 kez rakip fileleri havalandırdı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN