Rosier’den Fransız basınına flaş açıklama: Başka takıma gidersem Beşiktaş'a ihanet ederim

İsmi son günlerde Fenerbahçe ile anılan Valentin Rosier, "Başka bir Türk takımına imza atarsam Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarına ihanet etmiş gibi hissederim. Böyle bir transfer düşünülemez bile. Geleceğim kısa sürede belli olacak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2021 Güncelleme 26 Mayıs 2021, 06:58
Rosier’den Fransız basınına flaş açıklama: Başka takıma gidersem Beşiktaş’a ihanet ederim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok büyük pay sahibi olan Valentin Rosier'in geleceği belirsizliğini koruyor. İsmi bir süredir Fenerbahçe ile de anılan Fransız sağ bek iddialara çok net yanıt verdi.

Fransız basınından SoFoot'a açıklamalarda bulunan Rosier, "Başka bir Türk takımına imza atarsam Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarına ihanet etmiş gibi hissederim. Böyle bir transfer düşünülemez bile" ifadesini kullandı.

LİZBON'UN PLANLARINDA YER ALMAM!


Sporting
Lizbon'a geri dönme ihtimali hakkında da konuşan Rosier, "Ruben Amorim çok iyi bir teknik direktör ancak onun gelecek planları arasında yer aldığımı sanmıyorum. Şampiyon oldular ve çok iyi bir kadroları var. Ancak Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaz ve başka bir takımla anlaşamazsam geri dönebilirim" dedi.

HAYALİM PREMİER LİG'DE OYNAMAK


Menajerinin
Beşiktaş ile görüştüğünü ve teklifleri görmek istediğini söyleyen yıldız futbolcu, hayalinin Premier Lig olduğunu açıkladı. Fransız yıldız, "Bence orası dünyadaki en iyi lig. Şampiyonluktan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalimden önce karar vermek istemedim. Hala teklifleri bekliyorum" dedi.