Transferde savaş! Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye MLS'ten rakip

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, forvet mevkisini güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Sarı-lacivertli takımın gündemine aldığı isimlerden biri olan Boşnak golcü Edin Dzeko'ya bir talip daha çıktı. İşte Fenerbahçelilerin merak ettiği tüm detaylar...

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2021, 18:37 Güncelleme 22 Mayıs 2021, 18:44
Transferde savaş! Edin Dzeko’yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’ye MLS’ten rakip

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlere rağmen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı.



Sarı-lacivertli takımın sezon içerisinde en çok sorun yaşadığı mevkinin forvet hattı olması dikkat çekmişti.



Transferde önceliğini golcüye veren Fenerbahçe'nin gündemine önemli yıldızlar geliyor. Onlardan biri de Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko...



İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre MLS takımı Los Angeles Galaxy, 35 yaşındaki deneyimli golcüyü listesine aldı.



Haberde Roma'dan senelik 7.5 milyon euro kazanan Dzeko için ABD tercihinin her iki taraf için de olumlu olabileceği ifade edildi.



Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Edin Dzeko ile ilgili kararı, takımı yeni sezondan itibaren çalıştıracak Jose Mourinho verecek.



Edin Dzeko'nun da henüz geleceği ile ilgili tercihini yapmadığı bildirildi.



5 yıldır İtalyan ekibinde forma giyen Bosna-Hersekli yıldız isim, bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 13 gol atarken 4 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN